Σύμφωνα με πληροφορίες του athensmagazine.gr, μέσα από τον Ευαγγελισμό όπου νοσηλεύεται για τρίτη μέρα η νεαρή Μυρσίνη, αδερφική φίλη του αδικοχαμένου Παντελή, παρουσιάστηκε πριν λίγη ώρα μία επιπλοκή στην υγεία της.

Συγκεκριμένα, η νεαρή Μυρσίνη -ή Μίνα, όπως την αποκαλούν οι πολύ στενοί της φίλοι- χειρουργήθηκε και τοποθετήθηκαν στα πλευρά της μοσχεύματα, ορίσμενα εκ των οποίων όμως, δεν μπορεί να τα δεχτεί ο οργανισμός της!

Σύμφωνα με τους γιατρούς, η συγκεκριμένη επιπλοκή είναι ανησυχητική για την πορεία της υγείας της, ωστόσο όχι επικίνδυνη, ευτυχώς.

Μάλιστα, οι γιατροί θεωρούν πολύ κρίσιμο το αυριανό 24ωρο που θα είναι το δεύτερο μετά την επέμβαση, καθώς θα καθορίσει σε μεγάλο βαθμό την πορεία της υγείας της, κυρίως όσον αφορά τα μοσχεύματα στα πλευρά της!

Δείτε ακόμη: Συγκλονισμένη η μητέρα της Μυρσίνης Αρναούτη μιλάει για την υγεία της κόρης της: «Είναι κρίσιμες οι επόμενες ώρες…»

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Στο πλευρό της 29χρονης Μυρσίνης Αρναούτη στο νοσοκομείο, ο τραγουδιστής Τus- Τι δήλωσε για την κατάσταση της υγείας της;

loading...