Την Νωαίνα την γνωρίσαμε μέσα από το γνωστό show του X-Factor. Από την πρώτη στιγμή την εντύπωση έκλεψε το μουστάκι που είχε ζωγραφίσει στο πρόσωπο της. Η ίδια χωρίς να θέλει να πει πολλά, είχε πει πως το έκανε για τον πατέρα της καθώς τον έχασε πρόσφατα. Σήμερα, μέσα από την συνέντευξη της αποκαλύπτει όλη την αλήθεια για το μουστάκι…

noainaΠώς ξεκίνησε η ιδέα για το περιβόητο μουστάκι; 

«Το μουστάκι είναι ένα σύμβολο υπόσχεσης που έδωσα στον πατέρα μου προτού φυγει από τη ζωή και αφορά σε ένα πολύ ρποσωπικό ζήτημα. »

Τι εννοείς όταν λες ότι έδωσες υπόσχεση στον πατέρα σου; 

«Έναν μήνα προτού ξεκινήσει το παιχνίδι, τον έχασα ξαφνικά. Κάποια γεγονότα που συνέβησαν σχετικά με εμένα επηρέασαν αρνητικά την υγεία του. Κάποιοι δικοί μου άνθρωποι έκαναν πολύ μεγάλο κακό σ’εμένα και όλο αυτό είχε αντίκτυπο στην υγεία του πατέρα μου. Από τη στεναχώρια επιδεινώθηκε η υγεία του και αποδυναμώθηκε ο οργανισμός του.»

Αυτοί οι άνθρωποι σου έκαναν κακό σε επαγγελματικό ή προσωπικό επίπεδο; 

«Γενικά. Κάποιοι άνθρωποι μου έκαναν ζημιά και με διέσυραν αδίκως για να αποκρύψουν δικά τους δεδομένα που μπορεί να τα γνώριζα εγώ. Το αποτέλεσμα ήταν να επηρεαστεί η υγεία του πατέρα μου από αυτό.», αποκαλύπτει στο down town.

Τι ακριβώς υποσχέθηκες στον πατέρα σου προτού φύγει; 

«Του υποσχέθηκα πως μπορεί να έχω μείνει μόνη μου αλλά θα παλέψω για την αλήθεια μου και για να γίνω καλύτερος άνθρωπος. Στην τελική κατάλαβα ότι οι άνθρωποι κάνουμε πράγματα που ίσως δεν αντιλαμβανόμαστε το αντίκτυπο που έχουν στη ζωή κάποιου άλλου ανθρώπου. Καθώς αυτοί οι άνθρωποι ήταν άνθρωποι που αγάπησα θέλω να πιστεύω πως ότι έκαναν δεν ήταν με πλήρη επίγνωση των συνεπειών. Στο τέλος της μέρα αυτό που λέω είναι, καλή καρδιά!»

Διαβάστε ακόμη στο youweekly.gr:

«Έχει να μου μιλήσει από τότε που ήμουν 13 χρονών γιατί…» – Συγγενής της Ελένης Μενεγάκη αποκαλύπτει…

Μίνα Αρναούτη: Η φωτογραφία όλο νόημα και τα τρυφερά της λόγια μέσα από το νοσοκομείο -Η αντίδραση της Φρόσως

Το δημόσιο μήνυμα του Νίκου Σαμοΐλη για την Αννίτα Πάνια και το «ευχαριστώ» – Σε αμηχανία η παρουσιάστρια!

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Κλείνουν τα Zara στην Ελλάδα!!! Ποιο κατάστημα κεντρικότατο έκλεισε η αλυσίδα;

Η απόλυτη δίαιτα που εξαφανίζει την κυτταρίτιδα

Χρησιμοποιήστε σωστά το bronzer για να αποκτήσετε ηλιοκαμένη όψη

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ