Μεγάλη ανησυχία προκαλεί τους τελευταίους μήνες η υγεία του διάσημου ηθοποιού, Liam Neeson, ο οποίος στα 63 του δείχνει αρκετά γερασμένος, ταλαιπωρημένος και φανερά αδυνατισμένος.

Ο φωτογραφικός φακός τον «συνέλαβε» κατά την διάρκεια περιπάτου στη Νέα Υόρκη την Δευτέρα με την εικόνα του να μην έχει αλλάξει. Κρατώντας ένα iPad και ένα θερμό, έχοντας τα γκρίζα μαλλιά του καλυμμένα με καπέλο, ο 63χρονος ηθοποιός έδειχνε αρκετά κουρασμένος και εξαντλημένος, κάνοντας και πάλι πολλούς να αναρωτιούνται τι τελικά συμβαίνει με την υγεία του.

Το μυστήριο λύθηκε διά στόματος του εκπροσώπου του, ο οποίος υποστήριξε πως ο ηθοποιός είναι υγιής και πως ο λόγος που αδυνάτισε τόσο είναι γιατί απλά τρέχει με τα επαγγελματικά του.

Τον Ιούνιο πάντως, λίγο πριν τα 63α γενέθλια του, ο διάσημος ηθοποιός είχε δηλώσει πως «αυτό είναι ένα ζήτημα που με πειράζει. Γίνομαι 63. Κανείς δεν θέλει να είναι 63. Γερνάω! Παρακαλώ αγνοήστε τα γενέθλια μου. Τα μισώ και με κάνουν να νιώθω ευάλωτος. Είναι ένα πολύ προσωπικό ζήτημα, η μέρα εκείνη που αντικρίζει τον κόσμο από την μήτρα της μητέρας σου! Πολύς κόσμος νοικιάζει σκάφη και γιορτάζει τα γενέθλια του, αλλά εγώ ντρέπομαι αυτού του είδους την προσοχή!»

 

govastileto.gr

loading...