Η Αθηνά Οικονομάκου βρέθηκε στο «Όλα Πρώτη Φορά» και μίλησε στον Θέμο Αναστασιάδη για την εμπειρίά της στα Madwalk και το χορό της που προκάλεσε πανικό.  “Η ίδια είμαι! Μία φορά έγινε, δεν θα ξαναγίνει. Ίσως επειδή δεν είχα ξανακάνει κάτι παρόμοιο, γι΄ αυτό να φάνηκε ως έκπληξη. ΄Ηταν πολύ ωραία εμπειρία”, είπε για την εμφάνισή της.

Ωστόσο, η ηθοποιός αναφέρθηκε μεταξύ άλλων, στην περίοδο της ζωής της που πιέστηκε πολύ και χρειάστηκε να κάνει ψυχοθεραπεία, την οποία ακόμα συνεχίζει.

“Κάνω χρόνια ψυχοθεραπεία. Μετά από τη σειρά »Η Ζωή της Άλλης», για να μου φύγει το άγχος και η πίεση που μου είχε δημιουργηθεί. Δεν μου έφυγαν αλλά είμαι σε πολύ καλό δρόμο. Ήταν πολλά μαζί. Η δημοσιότητα και επίσης η κούραση από την δουλειά. Γιατί εγώ για επτά χρόνια, έκανα τη »Ζωή της Άλλης» και τα »Κλεμμένα Όνειρα» και ταυτόχρονα και θέατρο. Το τερμάτισα!…Έσπασα! Γι΄ αυτό τώρα κάνω λιγότερες δουλειές, πιο ισορροπημένα για να μπορώ να τα ελέγχω”, εξήγησε η Αθηνά Οικονομάκου τονίζοντας σε τι την βοήθησε: “Εγώ είχα πολύ άγχος. Πολλά πρέπει. Έχω το σύνδρομο της καλής μαθήτριας που πρέπει όλα τα κάνω στην εντέλεια. Δεν πρέπει κανείς να με δει στεναχωρημένη. Να μην πιέσω κανέναν. Να μην κουβαλήσει κανείς βάρος δικό μου. Μόνο εγώ να κουβαλάω των άλλων. ..Τώρα έχω χαλαρώσει αρκετά. Είμαι αλλιώς!”.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η Αθηνά Οικονομάκου μας γνωρίζει τον αδερφό της! Είναι κούκλος!

Αθηνά Οικονομάκου: Το νέο επαγγελματικό της βήμα και η πηγή έμπνευσής της

Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας! Πιάσαμε τη Σπυροπούλου με τις φίλες της να βγάζει έξω την…

loading...