Τα τελευταία χρόνια επέλεξε να αποτραβηχτεί από τα φώτα της δημοσιότητας, έχοντας περάσει ένα πρόβλημα με την υγεία του, όπως αποκάλυψε η κόρη του Γιάννα όμως όταν το απαιτούν οι περιστάσεις δίνει δυναμικό παρών. Όπως έκανε και σήμερα για τον καλό του φίλο Σταμάτη Γονίδη.

Θέλοντας να εκφράσει δημόσια τα συναισθήματά του για εκείνον, ο Τέρζης μίλησε τηλεφωνικά στην εκπομπή της Ζήνας Κουτσελίνη «Αλήθειες με τη Ζήνα», εκπλήσσοντας ευχάριστα τους πάντες. «Τον εκτιμώ! Σαν καλλιτέχνης δεν παίζεται, είναι ο καλύτερος για μένα. Είναι η άποψή μου αυτή. Είχα την τύχη να τον γνωρίσω και σαν άνθρωπο, μου έδωσε και κάποια τραγούδια. Τον αγαπάω πάρα πολύ, είναι καλόκαρδος άνθρωπος και έξυπνος. Και βέβαια σας είπα και πάλι σαν τραγουδιστής είναι ο καλύτερος», ανέφερε χαρακτηριστικά για τον Σταμάτη Γονίδη. Δείτε ποια είναι η γνώμη του Τερζή για τους σημερινούς λαϊκούς τραγουδιστές.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είναι ύπουλα και σε κοιτάνε με ένα ηλίθιο βλέμμα» – Η απίστευτη φοβία γνωστής Ελληνίδας ηθοποιού που θα σας αφήσει κάγκελο

Ουπς! Το αποκαλυπτικό ατύχημα της celebrity….Ας πρόσεχε!!!

Η τελευταία εμφάνιση της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου με ανύπαρκτο σορτσάκι προκάλεσε εγκεφαλικά!

loading...