Από το περιοδικό YOU και την Σοφία Αναστοπούλου.

Η Εύη Αδάμ είναι ο “φύλακας-άγγελος” των κοριτσιών της και βρίσκεται δίπλα τους σε κάθε βήμα -επαγγελματικό και μη- με την προσοχή της εξ ολοκλήρου στραμμένη πάνω τους… Φρέσκες και λαμπερές οι δύο »μικρές κυρίες» στάθηκαν σαν επαγγελματίες στο πλευρό της μαμάς τους, αποδεικνύοντας περίτρανα ότι »το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει’‘.

IMG_7999

Η 15χρονη Νεφέλη και η 13χρονη Δανάη φωτογραφήθηκαν μαζί με τη μαμά τους για τη New Diamond Collection KΛRKΛLIS φορώντας λαμπερά κοσμήματα με διαμάντια και σμαράγδια και φυσικά… έλαμψαν με την ομορφιά τους! Ο φωτογραφικός φακός του ΥOU ήταν εκεί καταγράφοντας με κάθε λεπτομέρεια το shooting που κέρδισε τις εντυπώσεις τόσο για τις εξαιρετικές δημιουργίες KΛRKΛLIS όσο και για τον επαγγελματισμό των νεαρών… μοντέλων.

IMG_7954

Και πώς αλλιώς, άλλωστε, αφού η νέα κολεξιόν, που συνδυάζει το αριστοκρατικό και κλασσικό ύφος του σμαραγδιού με τις avant garde τάσεις της μόδας, αναδείχτηκε ιδανικά πάνω τους, ενώ τα κορίτσια με την φρεσκάδα της ηλικίας τους αλλά και με την ομορφιά τους άφησαν τους πάντες απόλυτα ικανοποιημένους με το αποτέλεσμα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover 134

loading...