Η αυθεντική κρητική κορμοστασιά του, το γαλάζιο διαπεραστικό του βλέμμα, η brutal εμφάνισή του, έγιναν η αφορμή ώστε ο Στάθης Στιβακτάκης, από ένας απλός εξαγριωμένος αγρότης που κατέβηκε στο Σύνταγμα για να διαδηλώσει, να γίνει το απόλυτο talk of the town. Με τις φωτογραφίες του να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, να αποτελεί viral στα social media, όλοι να συζητούν για εκείνον και οι δημοσιογράφοι να τον «κυνηγούν» για μία συνέντευξη, ο 25χρονος Κρητικός σε συνέντευξή του στο «ΕΓΩ» θέλει να βάλει ένα τέλος σε όλο αυτό που γίνεται εις βάρος του.

Φοβήθηκες όταν ξαφνικά η φωτογραφία σου πήρε τέτοια δημοσιότητα;

«Δεν φοβήθηκα, ξαφνιάστηκα και στη συνέχεια απογοητεύτηκα από το πώς διαχειρίστηκαν κάποιοι την κατάσταση. Προσπάθησαν να με χρησιμοποιήσουν σαν προϊόν lifestyle, χωρίς να είμαι και χωρίς να επιδιώκω να μπω σε αυτό».

Έχεις περισσότερες κατακτήσεις τώρα;

«Η τηλεόραση το έχει κάνει θέμα. Δεν τρέφω βέβαια αυταπάτες. Ξέρω ότι είναι προσωρινό και σίγουρα δεν θέλω να με προσεγγίζουν για την εμφάνισή μου. Είναι πολύ επιφανειακό. Ο θόρυβος που δημιουργήθηκε άγγιξε ή και ξεπέρασε τα όρια του κανιβαλισμού και μάλιστα χωρίς να το επιδιώξω».

 

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ