Οι τόνοι ανέβηκαν. Μπορεί οι δυο τους είναι πλέον οικογένεια με τη φιλιά τους να είναι χτισμένη πάνω σε γερές βάσεις, όμως από τη σχέση τους δεν λείπουν οι εντάσεις και οι διαφωνίες. Αφορμή για την έντονη διαφωνία που πραγματοποιήθηκε on air  ανάμεσα στον Φώτη Σεργουλόπουλο και την Μαρία Μπακοδήμου ήταν η συνέντευξη του Γιώργου Γερολυμάτου ο οποίος μιλώντας για τον  Πάριο, την Αλεξίου και τη Μαρινέλλα, χρησιμοποίησε τον όρο “κατάντια”, λόγω του ότι τραγουδούν ακόμα Παρασκευή και Σάββατο για νυχτοκάματο.

«Αυτό που είπε είναι πολύ μεγάλη βλακεία. “Τα μεγάλα ονόματα δεν επιτρέπεται Παρασκευή και Σάββατο, είναι κατάντια”, τι εννοεί; Είναι αγένεια, το είπε από αγένεια. Κάνεις λάθος Φώτη», είπε φανερά εκνευρισμένη η Μαρία Μπακοδήμου.

Τότε ο Σεργουλόπουλος είπε «Όταν ο Κώστας Χατζηχρήστος αναγκαζόταν να παίζει σε κάτι επιθεωρήσεις και πήγαινε περιοδεία και τον κρατάγανε τέσσερις για να βγει στη σκηνή, ήταν λίγο κατάντια. Θα έπρεπε να είναι ήσυχος στο σπίτι του και όποτε γούσταρε να πήγαινε να παίξει. Αυτό εννοούσε. Διαφωνώ κάθετα, εσύ κάνεις λάθος. Ο Γερολυμάτος δεν το είπε από αγένεια». Δείτε στο βίντεο τι ακολούθησε.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Είδαμε τους γιους της Μαρίας Μπακοδήμου και μείναμε άφωνοι – Δείτε και θα καταλάβετε…

Σοκ! Δεν φαντάζεστε ποιος πασίγνωστος ηθοποιός είναι το πρόβατο πίσω από τον Σεργουλόπουλο

Συγκλονίζει Ελληνίδα τραγουδίστρια: «Σκέφτηκα να αυτοκτονήσω! Όλοι οι άντρες με έβλεπαν σαν ένα κομμάτι κρέας»

 

loading...