Στην εφημερίδα Πρώτο Θέμα και στον Βασίλη Τσακίρογλου έδωσε συνέντευξη ο Γιάννης Μπέζος, ο οποίος αναφέρθηκε και στα χρήματα που πήρα αλλα και έχασε σε θέατρο και τηλεόραση.

Συγκεκριμένα είπε:

Ο κόσμος μπορεί να φαντάζεται τι εισπράττω (παρόλο που πέφτει έξω), δεν έχει ιδέα όμως για το τι χάνω. Και δεν είναι δουλειά του να το ξέρει. Ως παραγωγός, δηλαδή εργοδότης, υπήρξα άψογος και κάτι παραπάνω θα έλεγα. Απόδειξη ότι έχασα πάρα πολλά λεφτά, δεν θέλω να πω το ποσόν γιατί δημιουργούνται εντυπώσεις, αλλά μιλάμε για πολλά λεφτά. Όταν πας να κάνεις αυτή τη δουλειά καλά και με ότι προβλέπεται στις συλλογικές συμβάσεις, με όλους τους συντελεστές καλοπληρωμένος κλπ, δεν υπάρχει περίπτωση να κερδίσεις στο θέατρο. Αυτά τα χρήματα που ξοδεύτηκαν, ξοδεύτηκαν εν γνώσει μου. Δεν τα κλαίω. Χρήματα αρκετά πήραμε από την τηλεόραση και από το θέατρο και χρήματα αρκετά χάσαμε. Αλλά δεν παραπονιέμαι. Θα ήταν τρελό να λέω εγώ «αχ τι αδικημένος που είμαι σ’ αυτή τη δουλειά». Δεν είναι σοβαρά πράγματα αυτά. Στο κάτω-κάτω  δεν έκανα αυτή τη δουλειά ούτε για να βγάλω λεφτά, ούτε για να γίνω πλούσιος. Την έκανα γιατί μου άρεσε και δεν θα μπορούσα να κάνω τίποτε άλλο.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ζέτα Θεοδωροπούλου – Παναγιώτης Ταχτσίδης: Δείτε πόσο μεγάλωσε η κορούλα τους!

Η προκλητική δήλωση της Μαριάννας Τουμασάτου για το «μαύρο» στα κανάλια: «Ας έχουμε λιγότερα κανάλια…»

Ο Κατσούλης μιλά για τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης της εκπομπής του -Τι αποκαλύπτει για τον ανταγωνισμό με τη Σκορδά (βίντεο)

Τα καλύτερα μας σήμερα:

Οι παγιέτες είναι η νέα τάση του χειμώνα

Έχεις μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια; Σου βρήκαμε λύση!

Χημική δίαιτα: Χάσε 6 κιλά σε 6 ημέρες

loading...