Έχασε την υπομονή του. Τα πυρά του εκτόξευσε στον Γιώργο Λιάγκα δείχνοντας πως μια νέα κόντρα γεννήθηκε για τα καλά στη showbiz.

«Όταν είσαι καλεσμένος σε μια εκπομπή, έστω και εκ του μακρόθεν, που έχει το συγκεκριμένο προφίλ, περιμένεις να αισθανθείς τη φιλοξενία του οικοδεσπότη. Πράγμα το οποίο στερεί το δικαίωμα του οικοδεσπότη να είναι είρων, να σε ξεπετάξει στα γρήγορα και περιμένεις να εξουδετερώσει το κάθε κακό παρελθόν δικό του. Ο Λιάγκας δεν είναι και το πιο αγαπητό παιδί στην ελληνική κοινωνία, κρίνοντας από τα σχόλια που γράφτηκαν κάτω από την ανάρτηση που έκανα. Ο άνθρωπος πρέπει να πάει να το ξεματιάσουν και να αναρωτηθεί για ποιο λόγο στρέφεται όλη η κοινωνία εναντίον του. Το γεγονός ότι κάνει νούμερα δεν αλλάζει χαρακτήρες ούτε προφίλ.

Με πήραν τηλέφωνο για να κάνουμε συνέντευξη. Δεν έπαιξαν ουσιαστικά πράγματα. Όταν κάνεις συνέντευξη με εμένα, πρέπει να ασχοληθείς και με τα πράγματα που κάνω. Ποιος ο λόγος να κάνω ένα σχόλιο για τον αγαπητό κατά τ’ άλλα Λαυρέντη Μαχαιρίτσα για το τι είπε. Παίξανε αυτό και γενικώς ήταν πολύ κακή η ειρωνεία και η όλη η συμπεριφορά από το πάνελ. Γενικότερα το όλο ύφος της εκπομπής ήταν αρκετά προσβλητικό προς το πρόσωπό μου. Τα λόγια που είπαν μετά την προβολή του… υβρίδιου της συνέντευξης.

Με ενόχλησαν οι ειρωνείες και τα σχόλια τα οποία δεν ανταποκρίνονται στο προφίλ μου και στα πράγματα που ήθελα να περάσω εγώ μέσα από την εκπομπή. Δεν με ενδιαφέρει εμένα τι πουλάει στην τηλεόραση. Με ειρωνεύτηκαν ακόμη και για την εξωσωματική, το διασκέδασε ο Γιώργος Λιάγκας, χαμογέλασε με ειρωνεία και το προσπέρασε. Κάποια πράγματα στερούνται ανιδιοτέλειας, δηλαδή όταν κόβεις το θέμα της εξωσωματικής επειδή ο κουμπάρος είναι ένας γυναικολόγος που δεν έχει το μέγεθος του δικού μου γυναικολόγου, αυτό είναι κατινιά.
Αν τον είχα μπροστά μου τον Γιώργο Λιάγκα δεν θα του έλεγα τίποτα, δεν έχει νόημα γιατί δεν έχει την όρεξη να με ακούσει. Δεν έχω κακά αισθήματα απέναντί του. Είναι ένα παιδί που κάνει την προσπάθειά του στα πράγματα της τηλεόρασης. Αυτοί που τον παίρνουν στα σοβαρά, επενδύουν πάνω του και καλά κάνουν γιατί όταν έχεις θεό σου το χρήμα και ο άλλος το υπηρετεί με τον τρόπο που το υπηρετεί, βγάζοντας χοντράδες και ειρωνείες, τραβάς μια πορεία και μία κατεύθυνση και μία τάση για το τι θέλει ο κόσμος.
Ο κόσμος, λοιπόν, αν θέλει να τον ειρωνεύεται και αν θέλει να χαμογελάει πίσω από την πλάτη του, μάλλον τον ψηφίζει, αυτή είναι η τηλεόραση. Δεν νομίζω ότι θα με καλέσει στην εκπομπή του γιατί εγώ έχω να πω πράγματα που δεν τον ενδιαφέρουν και το έδειξε αυτό», είπε ο Νεκτάριος Σφυράκης.

Δείτε ακόμη στο Youweekly. gr

Από το Μαϊάμι στο Beverly Hills: Δείτε φωτογραφίες από το παραμυθένιο γαμήλιο ταξίδι Σαββίδη – Κουντγιάκοβα

Σάλος με την αποκαλυπτική φωτογράφιση πρωταγωνίστριας του «Μπρούσκο» -Καυτές πόζες

Ασύλληπτο πένθος για την Κέλλυ Σακάκου

Τα καλύτερά μας σήμερα

9 μυστικά για να λάμψεις με ένα προϊόν που ούτε καν φαντάζεσαι!

Η αληθινή μαρτυρία της Ροδαμάνθης: «Έχασα 51 κιλά και ξαναβρήκα τον εαυτό μου»- Δείτε πώς είναι σήμερα

 

loading...