Ο δημοφιλής ηθοποιός βρίσκεται στην εντατική και δεν διατρέχει κίνδυνο – Σωτήριο αποδείχθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός ήταν με τους συναδέλφους του στο θέατρο και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο μεταφέρθηκε χθες το απόγευμα ο δημοφιλής ηθοποιός Κώστας Κόκλας ο οποίος υπέστη έμφραγμα επί σκηνής στο Ράδιο Σίτυ της Θεσσαλονίκης κατά τη διάρκεια της παράστασης «Γαμπροί για πούλημα», όπου πρωταγωνιστεί.

icemax_700_3910dcaf4a126c0fb820458cc5fab449Ο ηθοποιός κατά τη διάρκεια της απογευματινής παράστασης αισθάνθηκε έντονη αδιαθεσία και είχε έντονη εφίδρωση. Αφού ολοκλήρωσε τη σκηνή του οι πόνοι έγιναν αφόρητοι με αποτέλεσμα να ζητήσει από τους υπεύθυνους του θεάτρου να καλέσουν ασθενοφόρο. Το ασθενοφόρο έφτασε στο θέατρο εγκαίρως και μετέφερε τον ηθοποιό, ο οποίος είχε χάσει τις αισθήσεις του, στο νοσοκομείο Άγιος Παύλος. Οι γιατροί αμέσως κατάλαβαν ότι πρόκειται για έμφραγμα και σύμφωνα με πληροφορίες μετά τις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις διαπίστωσαν ότι είχε δύο βουλωμένες αρτηρίες.Αμέσως του έκαναν στεντ και πλέον νοσηλεύεται στην εντατική, ευτυχώς εκτός κινδύνου.

Απ ότι φαίνεται σωτήριο αποδείχθηκε το γεγονός πως ο ηθοποιός ήταν με τους συναδέλφους του στο θέατρο και αμέσως κλήθηκε το ασθενοφόρο. Φυσικά ενημερώθηκε άμεσα και η οικογένεια του ηθοποιού. Τα κοντινά του πρόσωπα βρέθηκαν αμέσως στο νοσοκομείο και βρίσκονται στο πλευρό του.

Χθες, μάλιστα ήταν και οι τελευταίες παραστάσεις του θεατρικού των Ρέππα, Παπαθανασίου «Γαμπροί για πούλημα». Οι συνάδελφοι του Κώστα Κόκλα, που πρωταγωνιστούν μαζί του, Αλέξανδρος Αντωνόπουλος, Νικολέτα Βλαβιανού, Σοφία Βογιατζάκη και Μάνος Ιωάννου, βρέθηκαν και εκείνοι στο πλευρό του από την πρώτη κιόλας στιγμή.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ο Δήμος Βερύκιος τα χώνει στην Κωνσταντίνα Σπυροπούλου – Νέα κόντρα στον Alpha (Βίντεο)

Ποιο είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Ελένης Μενεγάκη που θα συζητηθεί – Δείτε όλο το ρεπορτάζ (Βίντεο)

«Είναι ένας ανθρωπάκος που…»: Ποιος ξεφτιλίζει δημοσίως τον Λάκη Λαζόπουλο (Βίντεο)

loading...