Τι και αν κατάφερε να… ψήσει το τηλεοπτικό κοινό, το οποίο του χάρισε υψηλές τηλεθεάσεις,  το μέλλον της εκπομπής του κρίνεται αβέβαιο. Ο λόγος για τον Άκη Πετρετζίκη και την εκπομπή του «Μαγειρεύοντας με τον Άκη» που το MEGA αποφάσισε να βάλει στον πάγο.

Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του newsit.gr, ο αναβρασμός που επικρατεί στο σταθμό της Μεσογείων (με τα χρήματα στο ταμείο του σταθμού να παραμένουν δεσμευμένα από τις πιστώτριες τράπεζες), έκανε τους  ιθύνοντες να  αποφασίσουν να διακόψουν τα γυρίσματα. Σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ, ακόμα και αν οι εξελίξεις είναι θετικές, τα γυρίσματα θα αργήσουν να ξεκινήσουν. Παρότι τα νέα είναι δυσάρεστα υπάρχουν και εκείνοι που πιστεύουν πως ο Άκης θα ξεκινήσει τα μαγειρέματα την επόμενη εβδομάδα.

Να σημειωθεί πως το MEGA έχει στα συρτάρια του ήδη κάποια επεισόδια που δεν έχουν προβληθεί  και καλύπτουν το πρόγραμμα της Μεγάλης εβδομάδας, αλλά μετά  αλλά μετά είτε θα προβάλλουν επαναλήψεις, είτε έχοντας ξεπεράσει τα εμπόδια θα… βγάλουν την εκπομπή από τον «πάγο» και θα γυριστούν καινούργια επεισόδια. Αυτό πάντως που όλοι ελπίζουν είναι η εκπομπή «Μαγειρεύοντας με τον Άκη» να συνεχίσει κανονικά καθώς έχει αγαπηθεί ιδιαίτερα από το τηλεοπτικό κοινό.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ζήνα Κουτσελίνη: Ποιότητα και χαμηλά νούμερα οδηγούν σε κόψιμο την εκπομπή….

Απίστευτο! Πασίγνωστη τραγουδίστρια έμαθε πως ο σύντροφός της την κεράτωσε και του πέταξε το μονόπετρο στη μούρη – Ποια είναι

«Δεν στέκει…»: Η αποστομωτική απάντηση του Μαραντίνη στη Δρούτσα για τα αρνητικά σχόλια στο X Factor

 

loading...