Αυτό δεν έχει ξαναγίνει. Ένα πρωτοφανές για τα δεδομένα της ελληνικής τηλεόρασης περιστατικό παρακολούθησαν ου τηλεθεατές της εκπομπής «Αλήθειες με τη Ζήνα», αφού είδαν την παρουσιάστρια Ζήνα Κουτσελίνη να βγαίνει έξω από τα ρούχα της.

Αφορμή για το ξέσπασμα της  στάθηκε το ιδιόχειρο σημείωμα της Ελένης Μενεγάκη στο οποίο προσκαλούσε τον κόσμο να την ακολουθήσει και φέτος στην εκπομπή της. Η Ζήνα με μάτια που πέταγαν σπίθες άρχισε να διαβάζει το σημείωμα της παρουσιάστριας, ενώ στη συνέχεια διάβασε και το σημείωμα της Ντέπυς Γκολεμά.

Ακόμη και ο κόσμος που βρισκόταν στο πλατό είχε μείνει άφωνος αφού δεν μπορούσε να δικαιολογήσει το ξέσπασμα της παρουσιάστριας. Η Ζήνα πιο… φουντωμένη από ποτέ έφτασε στο σημείο να κατηγορεί ακόμη και τους τηλεθεατές που επιλέγουν σε μια τέτοια περίοδο κρίσης να παρακολουθούν την Μενεγάκη και όχι εκπομπές κοινωνικού περιεχομένου (όπως είναι και η δική της). Όπως θα δείτε και στο παρακάτω βίντεο….

Οι… κατηγορίες αυτές της Κουτσελίνη δεν θεωρήθηκαν από πολλούς τυχαίες ειδικά για το ότι επέλεξε τη συγκεκριμένη στιγμή για να τις εκτοξεύσει. Και αυτό γιατί πρέπει να σας θυμίσουμε πως η εκπομπή της Μενεγάκη προβάλλεται ακριβώς απέναντι από αυτή της Ζήνας και έτσι ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος. Η Ζήνα γνωρίζει πως η Μενεγάκη είναι ένας πάρα πολύ δύσκολος αντίπαλος και ίσως με αυτόν τον τρόπο θέλησε να πάρει τα μέτρα της. Δείτε στο βίντεο το ξέσπασμα της Ζήνας Κουτσελίνη για τη Μενεγάκη.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

 

 

loading...