Η Δήμητρα Κωστάκη αποφεύγει τη δημοσιότητα και δεν της αρέσει να μιλά για την προσωπική της ζωή. Όμως, καθώς τελευταία πολλά ειπώθηκαν για εκείνη, εκφράζει στο People ένα παράπονό της. «Μετά την πτώχευση του Ηλία (σ.σ. Ζάρμπαλη), όταν έκλεισε και το τελευταίο salon στο Κολωνάκι πριν το Πάσχα ειπώθηκαν πολλές ανακρίβειες, χωρίς κανένας να με πάρει ούτε ένα τηλέφωνο. Εγώ με αυτόν τον άνθρωπο έχω χωρίσει εδώ και 12 χρόνια. Έκτοτε έχουμε μια πολύ τυπική σχέση, για τα παιδιά μας. Γράφτηκε πως μετά το διαζύγιο απαίτησα και πήρα κομμωτήρια του. Δεν πήρα ποτέ τίποτα από τον Ηλία. Από το 2004 που χωρίσαμε του παραχώρησα οικειοθελώς το μερίδιό μου, χωρίς την παραμικρή αποζημίωση, ενώ μέχρι το 2012 δούλευα στην εταιρεία ως μισθωτή υπάλληλος κι αυτό γιατί ονειρευόμουν πως ότι φτιάξαμε μαζί θα μείνει στα παιδιά. Συνέταιρος στην επιχείρηση υπήρξα όταν ήμασταν παντρεμένοι και μόνο για 2 χρόνια και από εκείνη την εποχή το μόνο που μου έμεινε είναι οικονομικές εκκρεμότητες της εταιρείας. Δεν θέλω, λοιπόν, να δημιουργούνται λάθος εντυπώσεις».

Είχε διαισθανθεί πως τα τελευταία χρόνια κάτι δεν πάει καλά; « Έβλεπα τα λάθη που γίνονταν στην επιχείρηση, αλλά δεν είχα καμία δικαιοδοσία να κάνω το παραμικρό, έτσι έφυγα το 2012 γιατί είπα ‘δεν θα αντέξω να ζήσω την κατάρρευση, θα πεθάνω. Αν γίνει ας τη μάθω από τις εφημερίδες’», λέει, παραδεχόμενη πως από τότε που ο πρώην σύζυγός της έφυγε στις ΗΠΑ για να ανοίξει ένα κομμωτήριο στην 5η λεωφόρο δεν έχουν επαφές. Η Δήμητρα θέλει να είναι ξεκάθαρη. «Ο Ηλίας μπορεί να μην ήταν καλός επιχειρηματίας, αλλά είναι ένας εξαιρετικά ταλαντούχος κομμωτής, ίσως ο καλύτερος που έχει υπάρξει στη χώρα. Όσο δουλεύαμε μαζί κάναμε έναν πολύ δυνατό συνδυασμό. Αυτός είχε χάρισμα στην κομμωτική, εγώ πάλι πέρα του ότι ήμουν πολύ οργανωτική, ήμουν και ένα διάσημο μοντέλο, κάτι που έφερε πολύ κόσμο στο μαγαζί. Έκανα και τρελά πράγματα στα μαλλιά μου, κάθε σεζόν άλλαζα λουκ, κι αυτό δημιουργούσε μόδα. Τα έκανα κόκκινα; Ερχόταν ο κόσμος με τις φωτογραφίες μου και ζητούσε το χρώμα. Τα έκοβα κοντά; Από την Κορομηλά μέχρι την Τουτουνζή όλες τόλμησαν το κοντό, μέχρι και η Φιλίππα Μάθιους, αγαπημένη φίλη μου, κούρεψε τα μαλλιά της που δεν τα είχε ξανακόψει ποτέ. Ξεκινήσαμε με ένα μαγαζί και τη 10ετία που ήμασταν ζευγάρι η επιχείρηση απογειώθηκε. Μετά άρχισαν τα προβλήματα», λέεει,

Αναρωτιέμαι αν έχει μετανιώσει για κάποιες επιλογές της. Που άφησε το modeling, που έφυγε , όπως αναφέρει το peoplegreece, από την οικογενειακή επιχείρηση… «Δεν έχω μετανιώσει για τίποτα. Σήμερα ο Κωνσταντίνος και ο Δημήτρης είναι 16 και είμαι πολύ περήφανη για αυτούς. Ο μικρός μου γιος, ο Πέτρος, από το δεύτερο σύζυγό μου είναι 8 χρονών και ένα φανταστικό παιδί. Είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια και αυτή είναι η μεγαλύτερη ευτυχία μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ασυγκράτητοι! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι της ελληνικής showbiz είναι τρελά ερωτευμένο στη Νέα Υόρκη

Μπήκαμε στη βάφτιση του γιου της Δεληκούρα -Δείτε τις εντυπωσιακές φωτογραφίες

Απόδραση για την Μενεγάκη! Δείτε την να απολαμβάνει οικογενειακώς το γεύμα της

 

loading...