Από την Τζώρτζια Συρίχα

Είναι ίσως η πρώτη φορά που συναντιούνται φωτογραφικά και το έκαναν μόνο για το Youweekly.gr... Ο Γιάννης Βούρος και η Μαρία-Λουίζα Βούρου, σε μια σπάνια συνάντηση ένα υπέροχο απόγευμα, χαίρονται τη συνύπαρξή τους μπροστά στο φακό και απολαμβάνουν το κάθε κλικ, μιλώντας μας για την σχέση τους αλλά και για τα όποια προβλήματα πέρασαν…

Θεωρείται από τους πλέον καταξιωμένους ηθοποιούς και εκείνη μία από τις πιο όμορφες νέες παρουσίες στο χώρο της τηλεόρασης… Για τις ανάγκες της φωτογράφισης βρέθηκαν μετά από καιρό και το χάρηκαν όσο τίποτα άλλο που μπόρεσαν να μοιραστούν τα νέα τους – κάποια από αυτά, μάλιστα, τα εξομολογήθηκαν και στο κασετόφωνο… _DSC1883Σε θεωρώ πολύ μάγκα που δέχτηκες τη Μαρία-Λουίζα σαν κόρη σου μετά το τεστ DNA που έδειξε ότι δεν είσαι ο βιολογικός της πατέρας!
Δεν είναι θέμα μαγκιάς και DNA είναι θέμα παιδείας, ψυχής και επιπέδου.

Η Μαρία-Λουίζα είπε ότι έχει μεγαλώσει με τρεις μπαμπάδες. Θεωρείται ναι μεν προνομιούχα από την μία πλευρά, από την άλλη όμως..
Πρέπει να αισθάνεται κατακερματισμένη. Με τη Μαρία-Λουίζα δεν είχα τον χρόνο που θα ήθελα. Και το έχουμε συζητήσει πολλές φορές. Αλλά και αυτή από τη μεριά της είναι “μαμούνι”, δεν κάθεται καθόλου, τη θαυμάζω.

Στους γάμους σου πέτυχες ή απέτυχες;
Νομίζω πέτυχα στα διαζύγιά μου!

Ισχύει αυτό, γιατί έχεις πολύ καλές σχέσεις με τις πρώην συζύγους σου!
Εξαιρετικές και πολιτισμένες, θα έλεγα, σε τέτοιο βαθμό που πολλούς τους ξενίζει. Γνωρίζοντας την Άννα Αδριανού και την Νταίζη Σεμπεκοπούλου για μένα δεν είναι καθόλου παράξενο, ίσα-ίσα αυτό εκπέμπεται από τον πολιτισμό και το επίπεδο των τριών μας.

Τώρα σε τι φάση είσαι; Έγραψαν και για τρίτο διαζύγιο με τη Λένα Κώνστα.
Έχουμε χωρίσει, αλλά χωρίς διαζύγιο.

Φοβάσαι τη μοναξιά;
Την επιζητώ, σε τέτοιο βαθμό, μάλιστα, που κάποιοι του κύκλου μου μού λένε »μα τόσο αντικοινωνικός;»… Την ήθελα και παλαιότερα αλλά δεν την είχα λόγω των υπερβολικών δραστηριοτήτων και υποχρεώσεών μου. Τώρα δικαιούμαι να έχω 2-3 ώρες με τον εαυτό μου.

Άλλο γάμο θα έκανες;
Όχι. Οι γάμοι μου προέκυψαν μέσα από τη μεγάλη επαφή που είχα με το συναίσθημα και τον έρωτα. Δεν έχω λόγο να κάνω κι άλλον. Δεν είναι απαραίτητη προϋπόθεση ο γάμος για να είμαστε ευτυχισμένοι. Δεν είμαι υπέρ του θεσμού, προέκυψε. Είμαι υπέρ της συντροφικότητας και της κοινής στέγης.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η ανατριχιαστική αποκάλυψη του Γιάννη Βαρδή για την Φιλοθέη Μωβ: «Πριν κάνει σχέση με τον πατέρα μου ήταν…»

Απίστευτο! Πόσα λεφτά παίρνει ο Πέτρος Κωστόπουλος από τον Alpha για την εκπομπή; Δείτε τι αποκάλυψε…

Ο Τερλέγκας αποκάλυψε πόσα λεφτά παίρνει για μία συναυλία και πάθαμε ΕΓΚΕΦΑΛΙΚΟ! Δεν πιστεύετε πόσα…

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ