Έχει συνηθίσει να απασχολεί τη δημοσιότητα – πολλές φορές και για την προσωπική της ζωή – και έχει μάθει να αντιμετωπίζει τη σχέση της με τα media ως παιχνιδάκι. Ένα παιχνίδι που άλλοτε την διασκεδάζει κι άλλοτε την εξοργίζει, όπως αποδείχθηκε πρόσφατα.

Η Ευαγγελία Αραβανή, που έχει επιλέξει να τηρεί σιγήν ιχθύος, αποφεύγοντας να δίνει έκταση στις εκάστοτε φήμες, αυτή τη φορά έχασε την ψυχραιμία της. Αφορμή κάποια δημοσιεύματα που την ήθελαν ζευγάρι με τον γνωστό επιχειρηματία και μπον βιβέρ, Μάκη Κουσαθανά. Η αντίδραση της Ευαγγελίας στάθηκε ικανή για να διαλύσει και την παραμικρή αμφιβολία για την υπόσταση αυτού του ειδυλλίου.. «Στην αρχή γελούσαμε όλοι μαζί. Αλλά αμέσως μετά η Ευαγγελία έγινε έξαλλη με το δημοσίευμα. Εκτός ότι είναι φίλοι και γνωρίζονται πολλά χρόνια, δεν συμβαίνει, ούτε συνέβη ποτέ κάτι μεταξύ τους.» εξηγεί στη Realnews άνθρωπος από το στενό περιβάλλον της όμορφης παρουσιάστριας.

Το ίδιο ενοχλημένη, όμως, από τις φήμες φέρεται να είναι και η πλευρά του επιχειρηματία. Ο Μ.Κουσαθανάς είναι κοινωνικός και με μεγάλο κύκλο κοσμικών επαφών, έχει επιλέξει, ωστόσο να κρατάει χαμηλούς τόνους, σε ότι αφορά την προσωπική του ζωή καθώς δεν απολαμβάνει τη δημοσιότητα. Συνεχίστε παρακάτω..

Μόνο φίλοι! 

Οι δυο τους γνωρίζονται αρκετά χρόνια, κινούνται στα ίδια μέρη και πολύ συχνά οι παρέες τους συμπίπτουν. Διατηρούν άριστη επαφή μεταξύ τους και εκτιμάει βαθιά ο ένας τον άλλον, όμως η σχέση τους δεν έχει αποκλίνει μέχρι τώρα από τις ράγες της φιλίας του. Η Ε. Αραβανή δηλώνει μόνη. 

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Μνημόσυνο Παντελή Παντελίδη: Καταρρακωμένη και κλεισμένη από νωρίς στο εσωτερικό του ναού η Αθηνά Παντελίδου-Γιατί δεν βγαίνει η μητέρα του τραγουδιστή;

Υπόθεση Παντελίδη: Κώστας Μπερτάκης: «Αν ανοίξω το στόμα μου θα γίνει..» – Γιατί εξαφανίστηκε ο επιχειρηματίας;

Οι πρώτες εικόνες από το μνημόσυνο του Παντελή Παντελίδη!

loading...