Φωτιά πήραν τα σχόλια στο «Πρωινό» για την εμφάνισή της Σμαράγδας Καρύδη και του Θοδωρή Αθερίδη στο «Θησείο» για την αλλαγή του χρόνου. Ο συνεργράτης της Φαίης Κώστας Τσουρός ανέφερε ότι ήταν βαρετό καθώς Σμαράγδα-Καρύδης φαινόντουσαν σαν να βαριούνται, ενώ στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν το ποσό που πήραν για να βρεθούν εκεί. «Μόνο για τις αμοιβές των καλλιτεχνών δόθηκαν 38500 ευρώ», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Τσουρός. Μάλιστα η Φαίη πρότεινε ότι αν οι υπεύθυνοι έλεγαν σε μεγάλα ονόματα της showbiz να έρθουν αφιλοκερδώς και ότι τα χρήματα αυτά θα δοθούν σε κάποιον που τα έχει ανάγκη. Μάλιστα τόνισε πως η Ελένη Μενεγάκη θα έδινε πολύ λάμψη σε ένα τέτοιο event.

«Η Ελένη Μενεγάκη, αν της το είχαν προτείνει από πριν θα μπορούσε να ήταν εκεί. Eγώ σου λέω ότι θα έλεγε «ναι» θα ήταν εκεί και δε θα ήταν λίγο πιο λαμπερό; «ανέφερε η Φαίη. Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά: Το απρόοπτο σε βόλτα με τον γιο της! «Κόντεψα να πεθάνω»

Όχι μόνο δεν χωρίζουν αλλά θα γίνουν… γονείς! Ποιο πασίγνωστο ζευγάρι περιμένει δίδυμα;

Αθηνά Οικονομάκου-Φίλιππος Μιχόπουλος: Μετά τη Βίεννη έφυγαν για… Άμστερνταμ -Δείτε νέες φωτογραφίες από τις διακοπές τους

loading...