Σύμφωνα με πληροφορίες του Youweekly.gr, η Φαίη είναι σε τρομερά άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Όπως σας γράψαμε και σε προηγούμενο άρθρο (Δείτε εδώ) η Φαίη είχε απίστευτα καλή σχέση με τον πεθερό της, τον οποίο και λάτρευε. Ιδιαιτέρως ιδιαίτερη σχέση με τον Γιάννη Λιάγκα είχε ο μικρός Γιαννάκης ο πρωτότοκος του ζεύγους Λιάγκα-Σκορδά στον οποίο μάλιστα δώσανε και το όνομα του πατέρα του Γιώργου.

skorda paidia

Το παιδί λόγο της ηλικίας του είχε πολλές και έντονες παραστάσεις με τον παππού του, τον οποίο βεβαίως υπεραγαπούσε. Το δυσκολότερο κομμάτι αυτή την στιγμή στην οικογένεια που ο πόνος της είναι αβάσταχτος, είναι με ποιον τρόπο θα πουν στο παιδί για την απώλεια του παππού του προκειμενου να μην τραυματιστεί η ευαίσθητη ψυχούλα του! Το βάρος γι’αυτή την πολύ λεπτή αποστολή φυσικά πέφτει στις πλάτες της Φαίης Σκορδά η οποία πέρα από τον προσωπικό της πόνο θα πρέπει να δει και τον τρόπο ως μάνα να πει στην αλήθεια στα παιδιά, ιδιαιτέρως στον Γιαννάκη με τέτοιο τρόπο που το παιδί να μην επηρεαστεί ψυχολογικά. Αν και κάτι τέτοιο όπως αντιλαμβάνεστε είναι πάρα πολύ δύσκολο διότι ο μικρός δεν είναι ούτε πολύ μεγάλος για να έχει την ψυχραιμία να αντιμετωπίσει τον θάνατο, αλλά ούτε πολύ μικρός για να μην καταλαβαίνει τι συμβαίνει γύρω του…

Να ευχηθούμε στην Φαίη καλό κουράγιο, υπομονή και δύναμη…Κάτι τέτοιες στιγμές όλοι οι άνθρωποι όσο ψηλά κι αν βρίσκονται γίνονται ίδιοι!

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Απίστευτο! Που διασκέδαζε ο Γιώργος Λιάγκας πριν πεθάνει ο πατέρας του – Τραγική ειρωνία

Οι δηλώσεις του Γιώργου Λιάγκα για τον πατέρα του! Βαρύ πένθος για τον παρουσιαστή…

Λιάγκας -Σκορδά: Το χρυσό συμβόλαιο για νέα συνεργασία! Θα πάθετε πλάκα με το ποσό που τους προσφέρουν…

loading...