Ανυπομονεί να γίνει μαμά για πρώτη φορά. Ενάμιση μήνα πριν φέρει στον κόσμο τον καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της Γιώργο Ανδρίτσο η Σίσσυ Φειδά φωτογραφίζεται με φουσκωμένη πλέον κοιλίτσα και μιλά για όλη αυτή τη περίοδο που διανύει. Αυτό μάλιστα που προκαλεί εντύπωση είναι η αποκάλυψη για τα κιλά που έχει πάρει στην εγκυμοσύνη της.

FEIDA2133 «Έχω πάρει έξι κιλά. Το ξέρω ότι κάνει εντύπωση, αλλά έξι κιλά έχω πάρει. Για να καταλάβεις, αν εξαιρέσεις κάποια παντελόνια που αγόρασα τώρα τελευταία, δεν έχω πάρει άλλα ρούχα εγκυµοσύνης. Μου έκαναν τα ρούχα µου. Μα στην αρχή, µε όλο αυτό το πρόβληµα που είχα µε το στοµάχι µου, έχασα δύο κιλά, αντί να βάλω βάρος. Και τώρα ακόµα τρώω κανονικά. ∆εν έχει ανοίξει δηλαδή η όρεξή µου, παρόλο που πολύ θα το ήθελα, γιατί είναι µία περίοδος στη ζωή κάθε γυναίκας που µπορεί να φάει ό,τι θέλει, χωρίς να τη νοιάζει. Μόνο κάνα δυο φορές µε έπιασαν λιγούρες στις 12.00 το βράδυ και ζήτησα από τον Γιώργο να µου φέρει χοτ ντογκ και λουκουµάδες, ο οποίος, θυµάµαι, µε ρωτούσε: «Πού θα βρω λουκουµάδες µέσα στη νύχτα;». Αλλά του τα είχα όλα έτοιµα. Είχα γκουγκλάρει τη διεύθυνση και του είχα τυπώσει τον χάρτη», εξομολογείται στο OK! αφήνοντας τους πάντες με το στόμα ανοιχτό.

Μάλιστα δεν δίστασε να μιλήσει για τις δυσκολίες στην εγκυμοσύνης της λέγοντας «τους πρώτους τρεις μήνες ήμουν χάλια. Είχα ζαλάδες, εμετούς, αδυναμία, δε μπορούσα ούτε στο μπάνιο να πάω μόνη μου. Άκουγα άλλες γυναίκες που έλεγαν ότι η εγκυμοσύνη ήταν η ωραιότερη περίοδος της ζωής τους κι εγώ ένιωθα τόσο εξαντλημένη που νόμιζα ότι θα πεθάνω. Μέχρι που έκλεισα τον τέταρτο μήνα, πέρασα πραγματικά πολύ δύσκολα. Με θυμάμαι να κλαίω και να παρακαλάω τον Γιώργο να με πάει στο νοσοκομείο. Πήγαινα στον γιατρό μου και του έλεγα: “Δεν αισθάνομαι καλά. Μήπως συμβαίνει κάτι στο μωρό;”. Και βέβαια ο άνθρωπος με έδιωχνε, γιατί το μωράκι ήταν απολύτως υγιές. Προφανώς ήμουν πολύ κουρασμένη από τη δουλειά και ο οργανισμός μου αντέδρασε έτσι». Όσο για το φύλο του μωρού εξομολογήθηκε πως  είναι κορίστι.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜH:

Διαλέξτε! Ποια Καινούργιου θέλετε; Ρετουσαρισμένη ή αρετουσάριστη; Δείτε τις διαφορές με δική σας ευθύνη!

Οι ντροπιαστικές δηλώσεις του Βαλάντη για τους παχύσαρκους και το ξέσπασμα του «Πρωινού»- Τον ξεφτίλισαν κανονικότατα

Τρομάξαμε! Δείτε πως είναι σήμερα η Σοφία Αλιμπέρτη και θα πάθετε πλάκα

loading...