Είναι ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του διεθνούς jet set και τον τελευταίο χρόνο έχουν ακουστεί πολλά για την κοινή τους ζωή.

Ο λόγος για τον  Michael Douglas και την Catherine Zeta – Jones οι οποίοι μετά την κρίση που πέρασαν στον γάμο τους δείχνουν να είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Τα σενάρια χωρισμού «οργίαζαν» και όλοι μιλούσαν για έναν έρωτα ο όποιος έληξε άδοξα. Μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά και Michael Douglas και Catherine Zeta – Jones έκλεισαν αισίως 15 χρόνια γάμου.

Η δημόσια εξομολόγηση αγάπης και έρωτα ήρθε από την χολιγουντιανή σταρ η οποία μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram δημοσίευσε σπάνιο και τρυφερό στιγμιότυπο της προσωπικής τους ζωής και χαρακτηριστικά έγραψε: «Και στα επόμενα 15!».

Ευχή που έδωσε η ίδια στον εαυτό της και όλοι ευχόμαστε να είναι περισσότερα τα χρόνια της κοινής τους ζωής. Στην φωτογραφία φαίνεται ο Michael Douglas να φιλά την γυναίκα της ζωής του πολύ τρυφερά με ένα φιλί στο μέτωπο. Οι δυο τους δείχνουν να ζουν τον έρωτα τους και μετά την κρίση στον γάμο τους είναι πιο ερωτευμένοι από ποτέ!

loading...