Η fitness blogger, Αννα Βικτόρια, προκάλεσε έναν μικρό χαμό στο Internet με μια φωτογραφία του σώματός της πριν και μετά από τον γάμο της.

Η πρώτη φωτογραφία την δείχνει με κορμί «φέτες» μία ημέρα πριν τον γάμο της, ενώ η δεύτερη με φουσκωμένη κοιλιά την ώρα που κάθεται.

«Δεν είναι κάθε γωνία η καλύτερη και αυτό είναι ΟΚ», έγραψε, χαριτολογώντας.

Στη δεύτερη φωτογραφία η Αννα ήταν καθισμένη και χαλάρωνε, μετά την τελετή.

«Πρόσφατα κάποιος μου είπε πως όλοι έχουμε καλές και κακές γωνίες, οπότε γιατί αφήνουμε τις κακές να μας μεταφέρουν τόσο βάρος και δεν επικεντρωνόμαστε στις καλές;», σημείωσε η fitness blogger και πρόσθεσε:

«Αν κοιτάτε πόσο άσχημες είστε στις κακές σας πλευρές, τουλάχιστον επικεντρωθείτε και στο πόσο όμορφες είστε στις καλές!!».

 

Τα σχόλια «έπεσαν βροχή», με τους ακολούθους της να σχολιάζουν πόσο αληθινή είναι και πως δεν έχει μανία να δείχνει την τέλεια, καλογυμνασμένη εικόνα της.

«Εξαιρετικό παράδειγμα για το ότι πρέπει να είμαστε ευγενείς με τον εαυτό μας», σχολίασε ένας ακόλουθός της, ενώ άλλος έγραψε πως το ποστ της έκανε πολλούς να νιώσουν καλά με το σώμα τους και να συνειδητοποιήσουν πόσο όμορφο είναι από κάθε πλευρά.

 

 

iefimerida

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ελένη Πετρουλακη: Κάνει τζετ σκι με την μικρή της κόρη και τρελαίνει την παραλία!

 
loading...