Είχαν παίξει μπουνιές. Και όμως στο ντοκουμέντο που σας παρουσιάζει σήμερα το Youweekly.gr, φαίνεται πως και οι δυο είναι αποφασισμένοι να αφήσουν αυτήν την κόντρα τους στο παρελθόν. Να αναφέρουμε πως οι δυο τους πριν λίγους μήνες είχαν έναν άγριο καβγά με αποτέλεσμα ο Πέτρος Κουσουλός να αποχωρήσει από την ραδιοφωνική εκπομπή που παρουσίαζε με τον Δήμο Βερύκιο  με τον έναν να ανταλλάσσει δημόσια καρφιά με τον άλλον.

Μάλιστα ο Δήμος όταν είχε βρεθεί στην εκπομπή της Σπυροπούλου είχε αφήσει αιχμές για τον πρώην συνεργάτη του λέγοντας «είναι θέμα χημείας. Εγώ θέλω δίπλα μου μαχητές. Η δουλειά που κάνω έχει πάθος. Αν δεν έχει πάθος, δεν μπορώ. Δηλαδή θέλω να δένομαι με τον άλλον, να ζυμώνομαι. Ο δημοσιογράφος τραβάει του λιναριού τα πάθη στο ρεπορτάζ. Ο Πέτρος είναι καλό παιδί καταρχάς και έχει την τύχη να προέρχεται από μία πάρα πολύ καλή οικογένεια. Η φύση τον προίκισε με ένα ωραίο σκαρί που παίζει πολύ μεγάλο ρόλο στη δουλειά μας. Η τηλεόραση όμως δεν είναι κατά τη γνώμη μου μόνο εικόνα. Όποιος εμπλέκεται με την τηλεόραση πρέπει να έχει κι άλλα χαρίσματα κι αυτά τα χαρίσματα».

Όπως φαίνεται ωστόσο και οι δυο έριξαν νερό στο κρασί τους αφού, όπως ενημέρωσε τους followers του στο Twitter ο Κουσουλός συναντήθηκαν απολαμβάνοντας τον καφέ τους. Δείτε τη φωτογραφία. «Μετά από καιρό» έγραψε ο Πέτρος δείχνοντας πως οι σχέσεις τους έχουν πλέον αποκατασταθεί.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Η «απολογία» Βερύκιου για το χθεσινό περιστατικό με την παρέμβαση Κοντομηνά!

Ανατροπή στην υπόθεση Παντελίδη – Αυτό το πρόσωπο οδηγούσε τελικά το μοιραίο τζιπ!

Για πολλά γέλια! Ο Βερύκιος «στόλισε» την Τσιμτσιλή για τα ρούχα της συλλογής της! Δείτε πως την αποκάλεσε…

 

loading...