Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις σχετικά με το θανατηφόρο τροχαίο που στέρησε την ζωή στον Παντελή Παντελίδη το μοιραίο πρωινό της 18ης Φεβρουαρίου!

Χθες σας αναδημοσιεύσαμε το ρεπορτάζ του περιοδικού Ciaο, σύμφωνα με το οποίο η οικογένεια του αδικοχαμένου τραγουδιστή καθώς και ο Αντώνης Ρέμος, ως ιδιοκτήτης του μοιραίου τζιπ, όχι μόνο δεν μπορούν να αξιώσουν αποζημίωση, αλλά πιθανότατα θα είναι και εκείνοι που θα κληθούν να πληρώσουν τις δύο κοπέλες που επέβαιναν στο όχημα του Παντελή Παντελίδη!

Ωστόσο, σύμφωνα με επιστολή γνωστού δικηγόρου την οποία σας δημοσιεύουμε και παρακάτω, εάν η υπόθεση οδηγηθεί στο δικαστήριο, κατά πάσα, πιθανότητα, θα αναγνωριστεί στις παθούσες συντρέχον πταίσμα (συνυπαιτιότητα), σε ποσοστό έως 30% (εφόσον τούτο προβληθεί κατ’ ένσταση), δια το λόγο ότι επιβιβάσθηκαν σε όχημα, ενώ ήξεραν ότι ο οδηγός του είχε καταναλώσει μεγάλη ποσότητα οινοπνεύματος!

Βέβαια για να γίνουν όλα αυτά θα πρέπει να επιβεβαιωθεί και επίσημα ότι ο τραγουδιστής ήταν υπό κατάσταση μέθης.

Διαβάστε την σχετική επιστολή:

«Ο τραγουδιστής Παντελής Παντελίδης οδηγώντας Ι.Χ. αυτοκίνητο κυριότητας (του συναδέλφου του) Αντώνη Ρέμου προκάλεσε αυτοκινητιστικό δυστύχημα. Για το ατύχημα αυτό…διαβάστε την συνέχεια εδώ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Μου είπε πως ήθελε να φύγει…»: Η μητέρα της Μίνας Αρναούτη σπάει την σιωπή της και μιλάει για όλα!

Αποκλειστικό! Οι πρώτες δηλώσεις της Φρόσως Κυριάκου μετά το δυστύχημα με τον Παντελίδη (Βίντεο)

«Ο Ρέμος μπορεί να μην γνώριζε πως ο Παντελίδης είχε πάρει το αυτοκίνητο του!»: Ο κακός χαμός με τις ασφαλιστικές και τις αποζημιώσεις!

loading...