Κόντρα στην επίσημη γραμμή που είχε ο δικηγόρος της οικογένειας της Μίνας Αρναούτη, κύριος Κωλέττης, έρχονται σήμερα οι πραγματογνώμονες που έχει διορίσει η μητέρα της 30χρονης Μίνας να ανατρέψουν όλα τα δεδομένα.

Συγκεκριμένα, ο Ιωάννης Δρόσσος και ο Παναγιώτης Σταμίρης, μηχανολόγοι και ειδικοί πραγματογνώμονες, μίλησαν σήμερα στην Τατιάνα Στεφανίδου και στην εκπομπή της και είπαν αυτολεξεί: «Όχι, δεν μπορούμε να είμαστε σίγουροι με τα τωρινά δεδομένα για το ποιός οδηγούσε το αυτοκίνητο. Θα πρέπει να δούμε τις ιατροδικαστικές εκθέσεις και στη συνέχεια να βγάλουμε συμπεράσματα».

Οι δηλώσεις του πραγματονώμονα της Οικογένειας Αρναούτη έρχονται σε μεγάλη αντίθεση με αυτά που έλεγε ο κύριος Κωλέττης, ο δικηγόρος της οικογένειας, ο οποίος υποστήριζε από την πρώτη στιγμή οτι με βάση τη λογική και τα δεδομένα, οδηγούσε ο Παντελής Παντελίδης.

Δείτε ακόμη: Τα πρώτα συμπεράσματα του πραγματογνώμονα της οικογένειας Παντελίδη – Χθες είδε για πρώτη φορά το τζιπ!

Δείτε ακόμη: O δικηγόρος της οικογένειας Αρναούτη ξαναχτυπά: «Έτρεχε με μεγάλη ταχύτητα το όχημα…»- Συνεχίζει να είναι αντίθετος με την οικογένεια ΠαντελίδηΔείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Τι θα περιέχει το απόρρητο πόρισμα της τροχαίας Ελληνικού για το δυστύχημα του Παντελίδη

loading...