Τους συνάντησα -πού αλλού;- στον φυσικό τους χώρο, σε μια θεατρική σκηνή, και μου αποκάλυψαν όλα όσα συμβαίνουν στις κουίντες της ζωής τους! Ο χορός και το πάθος για ζωή είναι αυτά που -μεταξύ άλλων- δένουν τον Φώτη Μεταξόπουλο και τη Σοφία Τρανά.
Εκείνος, ένας ζωντανός θρύλος του χορού και της “χρυσής εποχής” του ελληνικού κινηματογράφου… Εκείνη, πανέμορφη, αερικό σκέτο, φοράει τις πουέντ της και πετά σαν πεταλούδα… Η αγάπη τους για το χορό δεν άργησε να τους ενώσει καταργώντας κοινωνικές συμβάσεις αλλά και τα 44χρόνια διαφοράς που τους χωρίζουν… Ο Φώτης Μεταξόπουλος και η Σοφία Τρανά με αφορμή τη συνύπαρξή τους στη σατιρική επιθεώρηση “Κάγκελα… Μέρκελ”, αποδεικνύουν στο YOU πως τα παραμύθια καμιά φορά βγαίνουν αληθινά…

IMG_3227

Στα 80 σας χρόνια είστε πιο δραστήριος από ποτέ. Σας βοηθά ο χορός;
Φυσικά. Και 119 να πάω δεν θα σταματήσω να χορεύω και να γυμνάζομαι. Ασχολούμαι με το σώμα μου γι’ αυτό είμαι όπως στα 40 μου. Ποιος νοιάζεται για το τι λέει η ταυτότητα! Η ηλικία είναι απλώς ένας αριθμός. Επιπλέον κάθε φορά που αγκαλιάζω τα εγγόνια μου ή τα παιδιά στις σχολές μου κερδίζω μία εβδομάδα ζωής. Και φυσικά έχω τη γυναίκα μου, τη Σοφία μου, που είναι μικρή και μου δίνει ζωή.
Βοηθά αυτό…
Δεν θα μπορούσα ποτέ να με φανταστώ ερωτευμένο με μια γυναίκα της ίδιας ηλικίας με τη δική μου, γι’ αυτό και πάντα ήμουν με νεότερες κοπέλες. Με τη Σοφία τώρα αλληλοσυμπληρωνόμαστε. Εγώ της δίνω την πείρα μου και εκείνη την ενέργειά της.
Παιδί θέλετε να κάνετε;
Γιατί όχι; Και τα άλλα μου παιδιά δεν έγιναν με παραγγελία. Εφόσον μπορώ και είμαι εν ενεργεία βιολογικά όπως ένας άντρας 45 ετών γιατί να μην κάνουμε;

Δείτε ακόμη:Αποκλειστικό! Αλίκη Κατσαβού: Είναι 3 μηνών έγκυος και περιμένει αγόρι…
Είναι η Σοφία το άλλο σας μισό;
Είναι μια ολοκληρωμένη γυναίκα, η “πριγκίπισσά” μου! Είναι η τελευταία γυναίκα της ζωής μου. Βλέπω την αλήθεια της. Μπορεί να μην έχω πάει πανεπιστήμιο, αλλά έχω βγάλει την Πανεπιστημίου street. Εκεί πήρα και ντοκτορά! (γέλια)
Σας ενοχλεί όταν κατακρίνουν την σχέση σας με τη Σοφία στην τηλεόραση;
Πολλοί λένε ότι ήρθε μαζί μου για τα λεφτά. Αυτό είναι ψέμα. Ας λένε ό,τι θέλουν, γελάω με αυτά. Αυτό που με τσάντισε είναι όταν πρόσφατα μου έκαναν μια συνέντευξη, δεν είπαν τίποτα για την παράσταση και έδειχναν 30 φορές ένα πλάνο της Σοφίας με το κορμάκι. Είναι ντροπή και ξεφτίλα!
Από την οικογένειά σας υπήρξαν αντιδράσεις για την σχέση αυτή;
Ξέρουν ότι είμαι απόλυτος και δεν με ενδιαφέρουν οι αντιδράσεις κανενός, ούτε των δικών μου ούτε του κόσμου.
Θα παντρευτείτε;
Εγώ το θέλω από την αρχή, γιατί εκείνη δεν έχει παντρευτεί και πρέπει. Έχω κάνει τρεις γάμους και το ότι έχω χωρίσει, βέβαια, σημαίνει πως δεν έφταιγαν μόνο οι γυναίκες.

IMG_3196

Περισσότερα στο You που κυκλοφορεί:

COVER_142.indd

loading...