Ντύθηκε και πάλι γαμπρός ο Γιώργος Τσαλίκης και μάλιστα με τις ευχές της συζύγου του! Μπροστά στα μάτια της παντρεύτηκε την  Αντωνέλλα των Kings!

Φυσικά ο γάμος έγινε στο πλαίσιο των γυρισμάτων του νέου βίντεο κλιπ του τραγουδιστή με τίτλο «Χαϊδεμένο», σε μουσική των  Teo Tzima, Μάριου Χαπέρη, Τζένης Τσικοπούλου και σε στίχους του Μάριου Χαπέρη και της Τζένης Τσικοπούλου. Μάλιστα, το κλιπ είναι διπλό, αφού περιλαμβάνει και το «Μέχρι Το Ξημέρωμα».

Ο γάμος στήθηκε υπό τις σκηνοθετικές οδηγίες του ταλαντούχου Βαγγέλη Τσαουσόπουλου και τα γυρίσματα έγιναν στη Βούλα, μέσα σ ένα άκρως εορταστικό κλίμα όπως αρμόζει  σ έναν λαμπερό γάμο που τα είχε όλα!

Κουμπάροι του Γιώργου και της Αντωνέλλας ήταν ο Γιάννης Ρουσσουνέλος και ο Teo Tzimas, ενώ καλεσμένοι στο γάμο ήταν οι δημιουργοί των  τραγουδιών του νέου cd του τραγουδιστή, συνεργάτες του και πολλοί φίλοιτου, όπως οι Ιωσήφ Μαρινάκης, Νίκος Βαξαβανέλης,  Κώστας Μηλιωτάκης, Σπύρος Μεταξάς, Γιώργος και Γρηγόρης Βαξαβανέλης, Γιάννης Κερμανίδης, Μάριος Χαπέρης, Βάσω Σαρματζή και Κατερίνα Σοφρώνη.

Την τελετή αλλά και το γλέντι παρακολούθησε από κοντά και η σύζυγος του Γιώργου, Δώρα, ενώ βίντεο αναμένεται την προσεχή Κυριακή, 24 Απριλίου.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

 

loading...