Κι όμως ισχύει! Την επόμενη μέρα μετά την ανακοίνωση του χωρισμού του Γιώργου Λίάγκα και της Φαίης Σκορδά όλες οι εκπομπές ασχολήθηκαν με το ζευγάρι. Ακόμη και η εκπομπή της Μπεκατώρου και του Ουγγαρέζου.

Ο παρουσιαστής του Ant1 που εδώ και χρόνια διατηρεί φιλικές σχέσεις με το πρώην ζευγάρι είχε όλα τα νεότερα μετά την χθεσινή μέρα η οποία ήταν δύσκολη για όλους. Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος ξεκαθάρισε α πως πρόκειται για ένα πολύ ήρεμο διαζύγιο, ίσως το πιο φιλικό της showbiz, αφού και οι  δυο τους ζουν ακόμη κάτω από την ίδια στέγη μένοντας κάθε στιγμή στο πλευρό των παιδιών τους.

Ο Γιώργος Λιάγκας και η Φαίη Σκορδά τις επόμενες ημέρες θα ξεκινήσουν να ζουν κάτω από διαφορετικές στέγες, όπως τόνισε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος. Μάλιστα όπως ο ίδιος αποκάλυψε το ζευγάρι μένει τόσο ενωμένο που και σήμερα θα βρεθεί μαζί στο οικογενειακό Κυριακάτικο τραπέζι

«Σήμερα θα τηρήσουν και την παράδοση που έχουν, να τρώνε όλοι μαζί, μία παράδοση που ξεκίνησε από όταν κατέβαινε και ο μπαμπάς του Γιώργου, ο κύριος Γιάννης. Και σήμερα λοιπόν, όλοι μαζί (θα φάνε) και δεν θα σπάσουν την παράδοση για κανέναν λόγο και κανέναν δημοσιογράφο», είπε σε ότι έχει να κάνει με το πρώην ζευγάρι και τις συνήθειες του. Η Μαρία Μπεκατώρου ρώτησε τον Δημήτρη Ουγγαρέζο προκειμένου να μάθει περισσότερα για το πώς είναι αυτές τις ώρες οι δυο τους.

«Σίγουρα είναι στεναχωρημένοι και οι δυο.Προτεραιότητα τους τώρα είναι ο ρόλος του γονιού», αποκάλυψε ο παρουσιαστής και στενός φίλος του ζευγαριού.

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Φαίη Σκορδά: To μεγάλο φάουλ της παρουσιάστριας στο διαζύγιο της με τον Λιάγκα

Οι δηλώσεις του Φερεντίνου για το διαζύγιο με την Παυλίδου που προκαλούν αίσθηση: «Δεν θα ασχοληθώ με την…»

Δεν το πήρε κανείς χαμπάρι! Τα προφητικά λόγια της Σκορδά για το διαζύγιο στην φετινή πρεμιέρα της εκπομπής της (Βίντεο)

loading...