Σύμφωνα με την Freddo και ρεπορτάζ του Αλέξανδρου Γεωργουλόπουλου, η πρόταση συνεργασίας τουAlpha με τον Γιάννη Λάτσιο, κυρίως για το κομμάτι της στρατηγικής επέκτασης του ομίλου και στην Κύπρο, έπεσε στο κενό κυρίως εξαιτίας των τριβών που δημιούργησε η δημοσιοποίησή της στο εσωτερικό του καναλιού.

pws-itan-o-giannis-latsios-to-1969-deite-ton.w_hrΣύμφωνα πάντα με το δημοσίευμα της εφημερίδας, όπως αποδείχτηκε, η Ελένη Μενεγάκη δίχως να εκφράσει ανοιχτά τη διαφωνία  της, «έστειλε» το μήνυμα της ενόχλησής της για την επικείμενη μεταγραφή του πρώην συζύγου της ακόμα και μέσω της εκπομπής της, κάνοντας τελικά τη διοίκηση του Alpha αφενός να μην επιμείνει στη πρόταση και αφετέρου για πρώτη φορά να εκδώσει και δελτίο Τύπου διαψεύδοντας την «άφιξή» του στο σταθμό.

Όπως γνωρίζουμε όλοι η Ελένη Μενεγάκη είναι το δυνατό χαρτί του σταθμού και σίγουρα για κανέναν λόγο δεν θα παίξουν κορώνα γράμματα την παραμονή της σε αυτόν! Έτσι λοιπόν και η σκέψη για να πάει ο Γιάννης Λάτσιος στον Alpha έγινε παρελθόν …

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Μετά το κόψιμο της εκπομπής της η Καινούργιου έχασε το στυλ της – Η εμφάνιση που την έκανε ρεζίλι

Άναψαν τα αίματα! Κόντεψαν να πιαστούν στα χέρια Σταμάτη – Ηλιάκη on air – Tι συνέβη (Βίντεο)

Τεράστιο σκάνδαλο! Δεν φαντάζεστε με ποια έπιασε στα πράσα η Τζολί τον Μπραντ Πιτ να την απατά

loading...