Στην σημερινή της εκπομπή η Ελένη Μενεγάκη θυμήθηκε τις παλιές καλές επόχες της τηλεόρασης, ναι ναι ξέρετε τότε που παιζόταν η τηλεοπτική σειρά «Λάμψη» και το «Καλημέρα ζωή». Όπως είπε χαρακτηριστικά η παρουσιάστρια τότε είχαν τα άπαντα από κόσμο. «‘Ηταν όλοι τόσοι επιτυχημένοι και οι ρόλοι τους πολύ καφτοί που δεν υπήρχε περίπτωση να δυσκολευτείς, τον έβγαζες το μήνα», είπε η παρουσιάστρια.

Η Ελένη αναφέρθηκε στη «Λάμψη» που της έδωσε πολλές φορές κόσμο και υλικό για να συζητήσουν και να παίξουν στην εκπομπή. Η ξανθιά παρουσιάστρια είπε: «Δεν θα ξεχάσω την εποχή στη «Λάμψη» που υπήρχε ένας δολοφόνος μυστηριώδης, ο «Ευλογητός» και εγώ έπαιρνα τηλέφωνο τότε τον κ. Φώσκολο και του έλεγα να μου πει ποιος είναι αλλά μου έλεγε πως παρόλο που με αγαπάει δεν γίνεται».

Η Ελένη Μενεγάκη συνέχισε λέγοντας «Όταν μετά από καιρό μου τον έφεραν καλεσμένο κλείσαμε τα φώτα, ήρθε με συνοδεία και απαγορευόταν να τον πλησιάσει άνθρωπος. Ήμασταν μόνο εγώ αυτός και ο οπερατέρ». Δείτε όλη την ιστορία αναλυτικά στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε επίσης στο Youweekly.gr:

Τα γενέθλια του γιού του Πέτρου Κωστόπουλου και η εμφάνιση του Γιάννη Λάτσιου με τον Άγγελο!

«Είσαι καρα-ηλίθια»: Το άγριο κράξιμο στη Λυδία Κονιόρδου για τον επικήδειο στον Λουκιανό Κηλαηδόνη! Ποιος την κατακεραύνωσε;

Γαστρεντερίτιδα: Τι την προκαλεί και πως να προλάβετε τα συμπτώματά της!

loading...