Πριν από δυο μήνες περίπου, γνωστό περιοδικό είχε κάνει εξώφυλλο τον Γιωργο Λιάγκα με ψέφτικους κοιλιακούς! Τα αρνητικά σχόλιά του παρουσιαστή για το υπερβολικό photoshop που χρησιμοποιούσε το συγκεκριμένο περιοδικό, τον έβαλαν στο στόχαστρο και ήταν η αφορμή για το δημόσιο εξεφτιλισμό του.

Το περιοδικό Down Town έκανε εχθές άλλο ένα εξώφυλλο που προκάλεσε αντιδράσεις, με γνωστούς celebrity ντυμμένους πρόσφυγες. Συζητώντας αυτό τογεγονός, ο Γιώργος Λιάγκας για πρώτη φορά μίλησε για το εξώφυλλο με photoshop που του είχαν κάνει και τον είχε ενοχλήσει και εξηγεί τι ακριβώς είχε συμβεί.

Ο παρουσιαστής είπε:
«Εμένα με ενόχλησε ένα κείμενο που ήταν γεμάτο ανακρίβειες και έβρισκε μόνο αρνητικά, που μπορεί να είμαι ο χειρότερος των Ελλήνων, πρέπει να έχω και ένα θετικό αφού κάνω τόσα χρόνια τηλεόραση… 49 αρνητικά βρες και ένα θετικό για να δικαιολογήσεις το κείμενο. Με ενόχλησε που έχει ειπωθεί ότι εγώ ρωτήθηκα για το εξώφυλλο και έδωσα τη συγκατάθεση μου…»

Δείτε τι είπε ο Γιώργος Λιάγκας για το επίμαχο εξώφυλλο:

Δείτε ακόμη: Ποιο περιοδικό και γιατί καταξεφτιλίζει και ξεσκίζει τον Γιώργο Λιάγκα; Δείτε και θα καταλάβετε…

Δείτε ακόμη: Το ξέσπασμα της Σκορδά για τις φωτογραφίες του Λιάγκα με κοιλιακούς: «Είναι εμμονή…»

Δείτε ακόμη: Γνωστός δημοσιογράφος ξεφτιλίζει το Λιάγκα: «Έγινε δευτεράτζα της Σκορδά»!

Δείτε ακόμη: Ο Κρατερός Κατσούλης παίρνει θέση για το εξώφυλλο με τους πρόσφυγες που προκάλεσε σάλο: «Ουδεμία ευθύνη φέρουμε για το τελικό αποτέλεσμα…»

loading...