Τα τελευταία χρόνια ο Γιώργος Παπαδάκης έδινε πάσα στην Φαίη Σκορδά και το Γιώργο Λιάγκα , έχοντας αναπτύξει μια ιδιαίτερα φιλική σχέση μαζί τους. Από την ημέρα όμως που ανακοινώθηκε ο χωρισμός τους δεν έχει αναφερθεί καθόλου στο διαζύγιό τους κάνοντας μόνο μια μικρή αναφορά.

Σήμερα, ωστόσο, μέσα από την εκπομπή του έσπασε τη σιωπή του και τοποθετήθηκε ανοιχτά Ο ίδιος σήμερα έσπασε τη σιωπή του και τοποθετήθηκε σχετικά.

«Σε πρόσωπα εμείς δεν μπαίνουμε. Άλλωστε βλέπετε ότι όταν διαβάζουμε εφημερίδες που αναφέρονται σε πρόσωπα, για διάφορες αντιδικίες μεταξύ προσώπων τα οποία δεν έχουν να κάνουν με το δημόσιο συμφέρον, δεν δίνουμε έκταση. Ακόμα και όταν πρόκειται για παιδιά τα οποία… Είδατε πως περάσαμε τον χωρισμό της Φαίης με τον Γιώργο. Προσπεράσαμε πάρα πολύ γρήγορα. Δεν μένουμε σε αυτά. Και συγγνώμη που θα απαντήσω έτσι… Δεν το έκανε αυτή η εκπομπή και δεν θα το κάνει ποτέ», ανέφερε. Δείτε τι άλλο είπε στο παρακάτω βίντεο.

 

Δείτε ακόμη στο Youweekly.gr

Τους έδωσε στην ψύχρα! Η Πατέρα αποκάλυψε ποιος πήρε πρώτος την απόφαση για το διαζύγιο Λιάγκα-Σκορδά -Σε εξαιρετικά δύσκολη θέση η Φαίη (Βίντεο)

Αποκλειστικό! Δείτε για πρώτη φορά την κόρη της Μενεγάκη, Λάουρα Λάτσιου – Έχει γίνει ολόκληρη κοπέλα! (Photos)

Νέες αποκαλύψεις φωτιά για το διαζύγιο Λιάγκα – Σκορδά! Βριζόντουσαν στο στούντιο παρουσία συνεργατών και φίλων τους!

loading...