Είναι από τις γυναίκες εκείνες που οι άντρες λατρεύουν καθώς δεν είναι ξανθιά, χαριτωμένη και φυσικά δεν το παίζει bimbo! H Aλεξάνδρα Τσόλκα είναι μια κυρία με “Κ” κεφαλαίο – εμένα μου αρέσει να τη λέω αρχοντογυναίκα, αφού το στυλ και η αύρα της με παρασέρνουν σε μια άλλη εποχή. Μορφωμένη, με λόγο μεστό και μπέσα, που σπανίζουν στις μέρες μας, είναι από τις δημοσιογράφους που το εύστοχο σχόλιό τους χρόνια τώρα είναι ο φόβος και ο τρόμος των ανθρώπων που μας απασχολούν στη δημόσια ζωή.

_MG_0281

Τι είναι αυτό που έχει η Ελένη και δεν χάνει ποτέ την πρωτιά;

Προσαρμοστικότητα, εξέλιξη, κανονικότητα και μια ζωή εκτεθειμένη τόσο ώστε μια γυναίκα να ταυτίζεται μαζί της και να τη θεωρεί συγγενή της, δικιά της, οικεία της, μακρινή ξαδέλφη. Είναι ακόμα πανέξυπνη, έμπειρη στην τηλεόραση, με μοναδική ικανότητα να σε χαλαρώνει τόσο που να της λες τα πάντα, σαν να σε υπνωτίζει. Έχει μια σαγήνη σαν γυναίκα και ως επαγγελματίας είναι ανθεκτική, αντοχής, δαιμόνια και εργατική. Ακόμα μου αρέσει που είναι μυθιστορηματική. Πήρε ρίσκα, ανέλαβε την ευθύνη και αφέθηκε σε έναν μεγάλο έρωτα, έχοντας πάντα προστατευμένα τα υπέροχα παιδιά της. Τα έπαιξε όλα για όλα και η γυναικεία της φύση ζήτησε δικαίωμα. Μαγκιά της.

Είναι λάθος της Ναταλίας Γερμανού να “κονταροχτυπηθεί” με την Ελένη;

Καθόλου! Η Ναταλία, η πιο ευφυής παρουσιάστρια κατά την γνώμη μου και η καλύτερη στις συνεντεύξεις, με χιούμορ και παρεΐστικη πάντα διάθεση, έχει δικό της κοινό που θα ενισχύσει με θεατές τη ζώνη. Νομίζω πως -αν μη τι άλλο- τα μεσημέρια μας θα έχουν ενδιαφέρον με αυτές τις κύριες στις γραμμές τους. Τη Ναταλία την γνωρίζω τόσα χρόνια, στις ίδιες δουλείες και στα διπλανά γραφεία, που νιώθω αγωνία σαν να συμμετέχω η ίδια στην προσπάθειά της. Και την πιστεύω απόλυτα.

Πώς είδες την απόφαση της Ζήνας Κουτσελίνη να περάσει μπροστά από τις κάμερες;

Χρόνια έφτιαξε καριέρες. Έστησε στα πόδια τους τις περισσότερες παρουσιάστριες που σήμερα βγάζουν παχυλές αμοιβές χάρη στην ίδια. Δεν νομίζω να άκουσε «ευχαριστώ». Είναι αγωνίστρια. Και στη ζωή και στη δουλειά.

Αν σου έκανε πρόταση η Κωνσταντίνα Σπυροπούλου να πας στο πάνελ της, τι συμβουλή θα της έδινες;

Μωρέ πες μου που θα βάλω νταλκά την καριέρα της Σπυροπούλου! Και ο κόσμος είναι εκεί, την βλέπει – λίγο! Δεν την αναζητά κιόλας! Τώρα αν με πληρώσουν να είμαι στα επιτελεία της και ρωτηθώ θα απαντήσω. Εν τη παλάμη και ούτω βοήσωμεν, Γιώργο μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ!!!

cover_123

loading...