Η Σοφία Αλεξανιάν παραχώρησε συνέντευξη στην εφημερίδα “Espresso” και τη Μαρία Ανδρέου.Η ηθοποιός, που φέτος συμμετέχει στην σειρά του Mega “Μάλιστα, Σεφ!» μίλησε για τα δύσκολα παιδικά χρόνια στην Ξάνθη και αποκάλυψε τους καθημερινούς ξυλοδαρμούς από την οικογένειά της.

Δείτε ακόμη: Φιλίτσα Καλογεράκου: Δείτε πόσο κουκλάρα έχει γίνει η «κακιά» απο την Μαρία την άσχημη…!

«Ήμουν κοριτσάκι και δούλευα στην Ξάνθη, στα καπνά. Περνούσα έξω από την αυλή του σχολείου, κρατούσα τα κάγκελα και έκλαιγα, καθώς από την οικογένεια έτρωγα καθημερινά ξύλο όταν ζητούσα να παρακολουθήσω τα μαθήματα. Δάσκαλοι που με έβλεπαν να δακρύζω στα σκαλιά του σχολείου αποφάσισαν να μιλήσουν στην αδερφή μου και να φροντίσουν για την ανατροφή μου. Βρήκαν, όμως, τους δικούς μου αντίθετους: “Αφήστε ήσυχη τη Σοφία, είμαστε φτωχοί άνθρωποι, θέλουμε χέρια για να δουλέψουν, προκειμένου να συντηρήσουν το σπιτικό μας”. Τελικά δέχθηκαν, γιατί θα ήμουν η μόνη από τη φαμίλια που θα μάθαινε να γράφει καλά ελληνικά, και αυτό τους βόλευε».

Δείτε ακόμη: Βίκυ Κάβουρα: Η απίστευτη αντίδρασή της όταν την ρώτησαν για τον Ηλία Βρεττό αλλά και τον…Οικονομόπουλο! (Video)

 

loading...