Η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του Star Κεντρικής Ελλάδας, Λένα Παρασκευά , παντρεύτηκε τον εκλεκτό της καρδιάς της Γιάννη Βάγκο.

Ο Γιάννης Βάγκος, ο αγαπημένος της αγρότης από τη Βοιωτία, που τις τελευταίες μέρες βρισκόταν στα μπλόκα, επισφράγισε την πολύχρονη σχέση τους, στη γραφική Αράχωβα.Το ζευγάρι, που περιμένει το πρώτο του παιδί, τέλεσε τον πολιτικό του γάμο σε κλειστό οικογενειακό κύκλο, ενώ μετά την γέννηση της κόρης τους, προγραμματίζουν τη βάφτιση και τον θρησκευτικό γάμο.

Δείτε ακόμη: Παρουσιάστρια βρέθηκε στα μπλόκα των αγροτών. Τι δουλειά είχε;

Τα καλύτερα ευχήθηκε στο ευτυχισμένο ζευγάρι και ο δήμαρχος Αντίκυρας Αράχωβας Διστόμου, Γιάννης Γεωργακός, που τους πάντρεψε στην γραφική αίθουσα του λαογραφικού μουσείου Αράχωβας. Η εγκυμοσύνη, κρατά τη Λένα Παρασκευά μακριά από τις τηλεοπτικές της υποχρεώσεις, στις οποίες θα επιστρέψει μετά το τέλος της άδειας τοκετού. Ο δυναμικός αγροτοσυνδικαλιστής, Γιάννης Βάγκος, συνεχίζει να αγωνίζεται στα μπλόκα!

Δείτε φωτογραφίες από τον γάμο τους στο Youweekly.gr:

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ: Ήρθε για να κλέψει την δόξα από τον Στιβακτάκη: Δείτε τον νέο σέξι Κρητικό που ξεχώρισε στην συγκέντρωση των αγροτών!

loading...