Ο Παντελής Παντελίδης ήταν φίλος της και ο χαμός του της στοίχισε πολύ… Εκείνη, όμως, αποφεύγει να μιλήσει δημόσια για τον ξαφνικό θάνατό του που την σόκαρε. Εκνευρίζεται, μάλιστα, με όσους έσπευσαν να μιλήσουν για αυτό το δυσάρεστο γεγονός. Σε μία αποκλειστική συνέντευξη στο Youweekly.gr, η Ειρήνη Παπαδοπούλου, βάζει στην θέση τους, όλους αυτούς που βγήκαν και μίλησαν για τον θάνατο του καλλιτέχνη….

1

Ο θάνατος του Παντελή σε σόκαρε;
Επειδή ο Παντελής ήταν -και είναι- ένα δημόσιο πρόσωπο, αλλά εκτός από αυτό ήταν και φίλος, είναι ένα κομμάτι που δεν θέλω να το αγγίξω.

Σε στενοχώρησε που τους είδες όλους να βγαίνουν και να μιλάνε γι’ αυτό;
Ναι, θεωρώ ότι σε τέτοια ζητήματα πρέπει να σεβόμαστε τον πόνο και την απώλεια. Και πάντα ο πόνος και η θλίψη σού δημιουργούν μια σιωπή. Εμένα τουλάχιστον δεν μου βγαίνει να πω κάτι σε παρόμοιες περιπτώσεις. Είναι κάτι που ακόμα είναι νωπό και θέλει τον χρόνο του.

Τις απώλειες πώς τις διαχειρίζεσαι;
Θυμάμαι σε ηλικία 16 ετών πέθανε η γιαγιά μου κι επειδή δεν αντέδρασα έτσι όπως θα έπρεπε μου στοίχισε αυτό στην υγεία μου, δηλαδή έχασα απότομα πάρα πολλά κιλά. Θεωρώ, λοιπόν, ότι πρέπει ο άνθρωπος να ξεσπάει, να θρηνεί, να βιώσει τη απώλεια από όλες τις πλευρές της. Αλλιώς είναι κάτι που δεν θα μπορεί να το ξεπεράσει.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Ραγίζει καρδιές: Το τραγούδι της Ειρήνης Παπαδοπούλου για τον Παντελή Παντελίδη και η συγκίνηση του Αρναούτογλου! (Βίντεο)

«Του έριξαν χάπια…»: Η κραυγή απελπισίας της μητέρας του Παντελίδη – Σε ποιους ρίχνει ευθύνες

Με μαύρα στην εκπομπή η Φαίη Σκορδά – Τι είπε για τον πεθερό της και τον Λιάγκα;

loading...