Ποιος ετοιμάζεται να ντυθεί γαμπρός με την νέα χρονιά;

Στο περιοδικό «ΕΓΩ Weekly» μίλησε ο Αντώνης Καρυστινός, ο οποίος μεταξύ άλλων στη συνέντευξη του μίλησε για τον ρόλο του στο «Μπρούσκο», τα όνειρα του για το μέλλον, αλλά και την προσωπική του ζωή. Μάλιστα, η ηθοποιός αποκάλυψε πότε θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας…
-Έρχομαι στη σχέση σου με τη σύντροφό σου. Έχω αντιληφθεί ότι είσαι πολύ ερωτευμένος και δοτικός.
Επενδύω στη σχέση. Δίνω! Η ζωή έχει μεγάλο κίνδυνο. Η ανία και η πλήξη είναι ανθρώπινα, οπότε είναι εύκολο κάποιος να βαρεθεί. Είναι ιδανικό το «για πάντα». Είναι ωραίο να υπάρχει ένα ζευγάρι που θα πει «έχουν περάσει σαράντα χρόνια και είμαστε ερωτευμένοι». Το φαντάζομαι και μου αρέσει. Θα ήθελα να μου συμβεί. Οπότε, στην ουτοπία ενός ζευγαριού που είναι δεκαετίες μαζί και ερωτευμένο επενδύω και εγώ το όνειρό μου.
-Τι σου έμαθε η σύντροφός σου;
Ο ηθοποιός είναι μοναχικός και ατομιστής. Σκέπτεται συνέχεια τον εαυτό του. Πολλές φορές μπορεί να πει « σήμερα ξύπνησα στραβά» ή «με ενοχλεί η φωνή μου, σκέπτομαι το ρόλο». Είναι πράγματα αδιανόητα. Μπορεί να περάσουν δεκαετίες και να τα συνειδητοποιήσει μετά. Έβλεπα πρόσφατα μία ταινία όπου ο ήρωας, που υποδύονταν έναν ηθοποιό, στο τελευταίο γράμμα που έστειλε στον πατέρα του έγραφε: « Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει πόσο δύσκολο και σκληρό είναι να παίζεις τον Μάκβεθ» Βρήκε αυτό το γράμμα όταν είχε πεθάνει ο πατέρας του. Τότε άνοιξε μια ρωγμή μέσα του όταν συνειδητοποίησε τι έστειλε σε έναν άνθρωπο που πέθαινε, και μάλιστα στον πατέρα του. Ο ηθοποιός σκέπτεται συνέχεια τον εαυτό του. Αυτό που ουσιαστικά με μαθαίνει η σύντροφός μου κάθε ημέρα είναι να μη βλέπω μόνο τον εαυτό μου, αλλά να βλέπω ότι υπάρχει και ένας άλλος άνθρωπος. Ο άνθρωπός σου είναι αυτός που γνωρίζει καλά ότι έχεις ζήσει και κάποια άλλα πράγματα πέρα από το θέατρο.
-Απ’ ό,τι ξέρω, δεν έχετε παντρευτεί.
Όχι. Θα παντρευτούμε στην Αμερική, γιατί η σύντροφός μου έχει γεννηθεί εκεί και αποφασίσαμε να κάνουμε εκεί το γάμο μας.
-Έχετε προγραμματίσει πότε θα κάνετε την τελετή του γάμου;
Μέσα στο 2016. Θα δείξει. Εύχομαι να τα καταφέρουμε.

vipnews.gr
loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ