Σήμερα στο Happy Day η Σταματίνα Τσιμτσιλή αποκάλυψε πως κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομά της και το όνομα της εκπομπής της ώστε να μπορέσουν να αποσπάσουν δηλώσεις και πληροφορίες από τη θεία του Ράινς Πρίμπους, του ελληνικής καταγωγής νέου προσωπάρχη του Λευκού Οίκου.

Η παρουσιάστρια είπε χαρακτηριστικά:
«Κάποιοι χρησιμοποίησαν το όνομα της εκπομπής μας και το δικό μου προσωπικά για να χτυπήσουν στο σπίτι της θείας του Πρίμπους στην Αγία Παρασκευή, η οποία τυχαίνει να είναι πολύ καλή φίλη της πεθεράς μου. Έτυχε το Σάββατο που μιλούσα με την πεθερά μου να μου πει πως της ανέφερε η θεία του Πρίμπους, ότι πήγαν άνθρωποι της χτύπησαν το κουδούνι και της έλεγαν ότι «είμαστε από την εκπομπή της Σταματίνας, μιλήστε μας». Οι συνάδελφοι είναι καλό να μη χρησιμοποιούν έτσι ονόματα και διευθύνσεις γιατί πήγε να δημιουργηθεί θέμα. Η γυναίκα πήγε να ανοίξει γιατί νόμιζε ότι είναι όντως από την εκπομπή, έλεγε ότι εγώ δεν την ξέρω την κοπέλα, την πεθερά της ξέρω. Ευτυχώς που δεν άνοιξε». Δείτε τις δηλώσεις της Σταματίνας στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Η δημόσια απολογία της Φαίης: «Ποτέ δεν θα εκμεταλλευόμουν… «! Τι συνέβη και σε ποιον απευθύνεται μέσα από την εκπομπή της;

Μπελάδες για τον Λευτέρη Πανταζή! Το τραγούδι του για το «Χαμόγελο του Παιδιού» τον οδηγεί στα δικαστήρια! Ζητούν 50.000 ευρώ!

Αυτό κι αν είναι έκπληξη! Φώτης Σεργουλόπουλος – Μαρία Μπακοδήμου: Ξανά μαζί στην τηλεόραση αλλά δεν φαντάζεστε σε ποια εκπομπή!

 

loading...