Ο Γιάννης Μπέζος και ο Πέτρος Φιλιππίδης ήταν οι σημερινοί καλεσμένοι της Φαίης Σκορδά!

Οι 3 τους εστίασαν σε μια κουβέντα που οι έννοιες της μοναξιάς και της μοναχικότητας, της φιλίας, της ζήλιας και του φθόνου έπαιξαν πρωταγωνιστικό ρόλο…

«Έρχεσαι στη ζωή μόνος και φεύγεις μόνος», είπε ο Γιάννης Μπέζος και η Φαίη Σκορδά γούρλωσε τα μάτια της, άνοιξε τα αυτιά της κι άκουσε τον ηθοποιό με ιδιαίτερη προσοχή «Ο άνθρωπος από την ώρα που αντιλαμβάνεται τον εαυτό του κάνει πάντα μια προσπάθεια να περιορίσει τον εγωισμό του. Γεννιόμαστε με έναν εγωισμό και αυτό είναι αιμοδοτικό για τον πολιτισμό. Η προσπάθεια που κάνεις να βάλεις λίγο στην άκρη τον εγωισμό σου και να συνυπάρξεις με τους άλλους, παράγει τον πολιτισμό. Μέσα σε αυτό το πλαίσιο είναι και η φιλία. Επιλέγω κάποιους ανθρώπους για να επικοινωνήσω και δεν τους επιλέγω μόνο συναισθηματικά αλλά και με τη σκέψη. Κατά βάση οι άνθρωποι είμαστε μόνοι μας. Δεν είναι κακό αυτό. Φιλία σημαίνει ότι κάποιος συμμερίζεται τον χρόνο μου, δηλαδή μπορώ να ακουμπήσω πάνω του ένα κομμάτι του χρόνου μου», δήλωσε χαρακτηριστικά ο ηθοποιός.

«Ο Πέτρος τι καλύπτει σαν φίλος;», τον ρώτησε η Φαίη Σκορδά. «Τη μοναξιά», απάντησε αυθόρμητα ο Πέτρος Φιλιππίδης και ο Γιάννης Μπέζος συνέχισε: «Δεν είναι καθόλου αμελητέο αυτό που λέει. Δεν πρέπει να μας τρομάζουν αυτά. Εμένα δεν μου αρέσουν τα πολλά λόγια, οι φίλοι που μαζευόμαστε όλοι μαζί και κάνουμε αυτό και γελάμε… Οι φίλοι δεν είναι για να γελάμε. Οι φίλοι κυρίως είναι για τα δύσκολα. Στη δυσκολία βαθμολογείται ο άλλος. Στα εύκολα είναι όλοι. Το μεγάλο στοίχημα είναι να χαίρεσαι με την ευτυχία του άλλου. Στην ευτυχία είναι όλοι παρόντες να κλάψουνε. Στην ευτυχία δύσκολα γελάνε. Δύσκολα συμμεριζόμαστε τη χαρά», είπε ο Μπέζος. Δείτε ολόκληρη τη συζήτηση τους στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Ωχ! Το πιο αποκαλυπτικό ατύχημα της Ελένης Μενεγάκη – Πιάστηκε το τακούνι στο φόρεμα και φάνηκε το…

Πρωτοφανές σκηνικό! Η Πόπη Τσαπανίδου πλακώθηκε με τον ανταποκριτή της on air!

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Άβαφη και ατημέλητη για ψώνια – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

loading...