Τον περασμένο Δεκέμβριο ο Σταύρος Μαυρίδης, αντιμετώπισε ένα σοβαρό πρόβλημα με την υγεία του και εισήχθη σε νευρολογική κλινική! Ο ηθοποιός, ο οποίος με τη δημοσιοποίηση της περιπέτειάς του συγκίνησε πλήθος κόσμου, πλέον είναι πολύ καλύτερα και χαίρει άκρας υγείας! Μάλιστα είναι έτοιμος να να παρουσιάσει το βιβλίο του με τίτλο «Μέθεξη ονείρων».

Όπως αναφέρει δημοσίευμα στην εφημερίδα Espresso, ο Σταύρος Μαυρίδης ξέφυγε από τον εφιάλτη του αλκοόλ αφού έχει πάρει και το εξιτήριό του. «Εδώ και λίγες εβδομάδες έχω πάρει εξιτήριο, είμαι κοντά σε μία οικογένεια και περνάω καλά», δηλώνει ο ίδιος.

Ο “Φωτάρας” από τη σειρά «Εγκλήματα» είχε συγκινήσει πολύ κόσμο με τα οικονομικά προβλήματα που τον οδήγησαν σε κακή κατάσταση. Ο ίδιος τονίζει στη συνέντευξή του ότι ο “εφιάλτης” έχει περάσει. “Στο ποτό ήταν το πρόβλημα, αλλά τώρα είμαι καλά. Όταν επιστρέψω στην Αθήνα, θα ασχοληθώ με την παρουσίαση του βιβλίου μου, που λέγεται “Μέθεξη ονείρων” και κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Όστρια. Πρόκειται για ένα ποιητικό διήγημα για την ιδιαίτερη πατρίδα μου, τη Σαλαμίνα”, εξηγεί ο Σταύρος Μαυρίδης.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Το «χυδαίο» σαρδάμ του Πάνου Μουζουράκη που τους έκανε όλους να κοκκινίσουν! Αντί να πει κληρωτίδα είπε…

Ο Χάρης Λεμπιδάκης ένα χρόνο μετά το τροχαίο περιγράφει προσωπικές στιγμές του με τον Παντελή Παντελίδη-Για ποιον λόγο αποφάσισε να απομακρυνθεί από την οικογένεια του τραγουδιστή;

Η «επική» γκάφα του Ρουβά: Πρόδωσε στον αέρα την εγκυμοσύνη της Μαρίας Κορινθίου!

loading...