Μία… πρόβλεψη για το μέλλον κρύβει το νέο συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha, το οποίο ανανεώθηκε για τέσσερα χρόνια και όχι για ένα ή ένα συν ένα, ως είθισται με τα περισσότερα τηλεοπτικάπρόσωπα.

Όπως σας είχε ενημερώσει το Youweekly.gr, τερματίζοντας το θρίλερ που ήθελε την παρουσιάστρια να «πολιορκείται» από το Mega και το Ε, το κανάλι της Κάντζας, στα τέλη Φλεβάρη, ανακοίνωσε ότι η Ελένη παραμένει στο δυναμικό του για άλλα τέσσερα χρόνια.

Χαμός με την Ελένη Μενεγάκη στο σούπερ μάρκετ – Αποκλειστικές φωτογραφίες!

Η διάρκεια της ανανέωσης προξένησε μεγάλη εντύπωση, όμως, σύμφωνα με το ένθετο «Secret» της εφημερίδας «Παραπολιτικά», έχει την εξήγησή της: το νέο συμβόλαιο περιλαμβάνει την πρόβλεψη η παρουσιάστρια να αναλάβει πόστο συμβούλου ψυχαγωγικού προγράμματος!

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, αυτός ήταν και ένας από τους βασικούς λόγους της ανανέωσης του συμβολαίου της για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από την πλευρά του καναλιού, αφού τα νέα, διευρυμένα, καθήκοντα της Ελένης απαιτούν μακροπρόθεσμα πλάνα.

Δείτε ακόμη: Αποκλειστικό! Αστυνομία έξω από το σπίτι της Μενεγάκη – Τι συνέβη με την παρουσιάστρια;

Δείτε ακόμη: Super Botox για την μαμά της Μενεγάκη την κυρία Ζέτα…το λέει η καρδούλα της! Δείτε την αλλαγή της στην βόλτα με την Ελένη! (Photos)

loading...