Σήμερα στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη, η παρουσιάστρια μαζί με την Ελιάνα Χρυσικοπούλου και τον Γρηγόρη Γκουντάρα συζητούσαν για τον αγώνα που δίνουν ορισμένα νεογέννητα μωράκια από την πρώτη μέρα που έρχονται στον κόσμο. Οι τρεις τους σχολίασαν επίσης και την αντίδραση των γονιών καθώς και τα συναισθήματα που νιώθουν όταν βλέπουν το «σπλάχνο» τους σε μια τέτοια κατάσταση από τις πρώτες μέρες της ζωής τους!

Η παρουσιάστρια ανέφερε πως οι γυναίκες είναι πιο ευαίσθητες και λυγίζουν πιο εύκολα μπροστά σε τέτοια γεγονότα, ενώ οι άντρες είναι λίγο πιο σκληροί, «κρατιούνται στο ύψος τους» και μπορούν πιο εύκολα να αντιμετωπίσουν τέτοιες καταστάσεις! Το γεγονός αυτό όμως διέψευσε ο συνεργάτης της Ελένης, Γρηγόρης Γουντάρας, ο οποίος αναφέρθηκε σε ένα προσωπικό του βίωμα, που του συνέβη πριν δυόμιση χρόνια με τον μικρό του γιο, ο οποίος έπρεπε να μπει στην εντατική και ο Γρηγόρης έχασε τη γη κάτω από τα πόδια του.

Ο Γρηγόρης Γκουντάρας έκανε ένα ρεπορτάζ για αυτό τον αγώνα ζωής των μωρών και των γονιών στις εντατικές μονάδες νεογνών. Ο συνεργάτης της Ελένης με αφορμή αυτό σε μία γυναίκα που γέννησε πρόωρα το μωράκι της, που ζύγιζε 600 γραμμάρια και του έλεγε ότι ενοικίασε ένα σπίτι γιατί είναι από επαρχεία και ήθελε να βλέπει το παιδί της κάθε μέρα, έμεινε τρεις μήνες στην εντατική, το νεογέννητο σώθηκε και πέταγε από τη χαρά της! Δείτε τη συγκίνηση της Ελένης στο παρακάτω βίντεο:

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Δεν θα το πιστεύετε! Δείτε ποιο ρόλο αρνήθηκε να παίξει ο Γιάννης Μπέζος!

Με νέο λουκ η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπή της! Πως σας φαίνεται;

Η νύφη της Kim Kardashian πόζαρε ολόγυμνη και απέδειξε πως έχει καλύτερες καμπύλες από εκείνη!

loading...