Σε συνέντευξη που έδωσε ο Κώστας Μαρτάκης στην κάμερα του «Αποκαλυπτικά», δεν θα μπορούσε να μην τον ρωτήσουν για τον χαμό του Παντελή Παντελίδη!

Για όσους δεν θυμούνται, ο Κωστας Μαρτάκης θα συνεργαζόταν με τον Παντελή, στο ίδιο σχήμα, στο νυχτερινό κέντρο Teatro, μαζί με την Δέσποινα Βανδή. Λόγο αυτού του δυσάρεστου γεγονότος, το νυχτερινό κέντρο δεν άνοιξε με αποτέλεσμα οι δύο τραγουδιστές (Βανδή, Μαρτάκης) να έχουν μείνει στον «αέρα» επαγγελματικά. Τουλάχιστον ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί επίσημα κάποια νέα συνεργασία.

Συντετριμμένος ο Κώστας Μαρτάκης στην εκπομπή βλέποντας τα πλάνα της κηδείας του Παντελή Παντελίδη

«Δεν μου αρέσει η έκφραση η ζωή συνεχίζεται αλλά αυτή είναι η αλήθεια και πρέπει να δούμε τι θα κάνουμε γιατί έχουμε υποχρεώσεις, την οικογένειά μου, την ζωή μου, προσπαθώ κι εγώ να βρω μια λύση…», είπε ο τραγουδιστής χαρακτηριστικά. Ναι, στεναχωρέθηκε, πόνεσε για τον χαμό του Παντελή αλλά τώρα;

Δείτε τι είπε στο βίντεο:

Δείτε ακόμη: Πιάστηκε στα πράσα ο Μαρτάκης: Η άσεμνη χειρονομία που τον έκανε ρεζίλι!

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη της Παπουτσάκη που τους άφησε όλους άφωνους – Βούρκωσε on air! (Video)

Δείτε ακόμη: Λύγισε η Χατζίδου στην σκηνή την ώρα που ερμήνευε Παντελίδη – Αφιέρωσε την πρεμιέρα της στον αδικοχαμένο τραγουδιστή!

Δείτε ακόμη: Διαβάστε τι λέει το πόρισμα για Παντελιδη: «Ούτε ο Παντελής, ούτε η Φρόσω φορούσαν ζώνες ήταν «πατημένες» στα κλιπ»

loading...