Από το περιοδικό YOU και την Τζώρτζια Συρίχα.

Όταν η τύχη χτύπησε την πόρτα του Χριστόφορου Παπακαλιάτη και εκείνος της άνοιξε αυτή τον ερωτεύτηκε σφόδρα! Αν τον ρωτήσεις πώς γίνεται να ζει μόνος όταν γνωρίζει τόσο κόσμο και έχει μια γεμάτη επαγγελματικά ζωή, εκείνος θα απαντήσει πως θεωρεί τη μοναξιά του αιτία έμπνευσης: «Το σενάριο πάει μαζί με τη μοναξιά, δεν μπορείς να γράψεις σε διαφορετικές συνθήκες. Άπαξ και τα πηγαίνω καλά με τον εαυτό μου δεν έχω κανένα πρόβλημα, μου αρέσει».

Δείτε ακόμη: Δείτε το νέο συγκλονιστικό τρέιλερ της ταινίας του Χριστόφορου Παπακαλιάτη

H κόντρα με τον πατέρα του:

Ένα γεγονός που σχολιάστηκε ήταν η παρουσία του πατέρα του Μανώλη στην επίσημη πρεμιέρα του “Aν”, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που γνώριζαν καλά ότι ο ηθοποιός δεν είχε και τις καλύτερες σχέσεις μαζί του, λόγω του χωρισμού του με τη μητέρα του. Βέβαια, τα χρόνια πέρασαν και η διαμάχη των δύο αντρών ανήκει πια στο μακρινό παρελθόν. Μια ζεστή αγκαλιά και η υπερηφάνεια του πατέρα ήταν αρκετά… Και, βέβαια, δεν πέρασε απαρατήρητο το γεγονός ότι μπαμπάς και γιος μοιάζουν απίστευτα! Ο Μανώλης Παπακαλιάτης ήταν ιδιοκτήτης ξενοδοχειακής μονάδας στην Κρήτη, την οποία κάποια στιγμή μίσθωσε σε ξένη εταιρεία και τώρα δραστηριοποιείται στο χώρο του αθλητισμού.

Δείτε ακόμη: Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Οι άγνωστες πτυχές της πολυτάραχης ζωής του!
Στην πρώτη του κινηματογραφική απόπειρα ο Χριστόφορος τα κατάφερε -ακόμα μία φορά- πάρα πολύ καλά. Από το πρώτο τετραήμερο προβολής της έκοψε περισσότερα από 100.000 εισιτήρια, «κατατροπώνοντας» ακόμα και τον πολυσυζητημένο «βρικόλακα» Ρόμπερτ Πάτινσον και την ταινία «Λυκόφως-Χαραυγή 2» που βγήκε στις κινηματογραφικές αίθουσες την ίδια περίοδο. Στην ταινία πρωταγωνιστούσε, υπέγραφε το σενάριο και τη σκηνοθεσία. Δεν φοβήθηκε καθόλου να την κάνει one-man-show, αφού έτσι κι αλλιώς ήταν μια ταινία προσωπική.

Περισσότερα στο YOU που κυκλοφορει:

you cover 136

loading...