Η μητέρα του Παντελή Παντελίδη σχεδιάζει τη δημιουργία ενός ιδρύματος το οποίο θα βοηθάει παιδιά, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να γίνουν τραγουδιστές.i-teleutaia-tileoptiki-emfanisi-tou-panteli-pantelidi.w_hrΗ εφημερίδα «Espresso» αποκαλύπτει πως επιθυμία της Αθηνάς Παντελίδου, μητέρα του Παντελή Παντελίδη, είναι να δημιουργηθεί ένα ίδρυμα που θα έχει το όνομα του γιου της και θα βοηθάει νέα παιδιά, τα οποία δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα, να γίνουν τραγουδιστές.

Οι πρώτες ενέργειες έχουν ξεκινήσει και η λειτουργία του ιδρύματος θα εξασφαλίζεται από μέρος των χρημάτων τα οποία θα εισπράττουν οι κληρονόμοι από τα πνευματικκά δικαιώματα του Παντελίδη.

«Είναι επιθυμία της κυρίας Αθηνάς και σύντομα θα υλοποιηθεί. Ο Παντελής πάντα βοηθούσε κόσμο. Έδωσε στην Ελένη Χατζίδου το τραγούδι «Χειρότερα» και ξεκίνησε αμέσως καριέρα, όπως και η Αμαρυλλίς, που ενώ ήταν τραγουδίστρια έκανε το «μπαμ» με τις «Διαταγές’ και η Ειρήνη Παπαδοπούλου απογειώθηκε με το «Ο καινούργιος έρωτάς σου»», έλεγε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του Παντελίδη.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

«Είμαι κουτσή και…»: Ραγίζουν καρδιές τα λόγια της Μίνας Αρναούτη μέσα από το νοσοκομείο ανήμερα των γενεθλίων της

Βαριά η κληρονομιά του Παντελίδη! Το σχήμα έκπληξη που έρχεται στο Teatro

Θρίλερ! Η αποκάλυψη της Γερμανού για τον θάνατο της Γεωργίας Αποστόλου που πάγωσε τους πάντες: «Είναι ύποπτο ότι…»

loading...