Πανικό έχει προκαλέσει το τελευταίο διάστημα η νέα διαφήμιση της Άντζελας Δημητρίου, για γνωστό πολυκατάτημα…(Δείτε εδώ την διαφήμιση) Μάλιστα, μια ημέρα μετά από την κυκλοφορία της διαφήμισης της Άντζελας Δημητρίου για τα Jumbo το Κέντρο Ερευνών για Θέματα Ισότητας απαίτησε την απόσυρση του δαφημιστικού σποτ, γιατί όπως δήλωσε στην εκπομπή του Γιώργου Παπαδάκη σήμερα η πρόεδρος, Ειρήνη Αγαθοπούλου, περνάει σεξιστικά μηνύματα και στερεοτυπικά περιεχόμενα για τη βία ενάντια στις γυναίκες.

Η τραγουδίστρια όλο αυτό το διάστημα δεν είχε μιλήσει για όλον αυτόν το ντόρο που γίνεται, ούτε είχε δώσει κάποια απάντηση για το θέμα. Σήμερα λοιπόν, βρέθηκε καλεσμένη στα «Καλημερούδια» και έδωσε την δική της απάντηση στην Ντορέττα Παπαδημητρίου! Πώς δέχθηκε αυτή την πρόταση λοιπόν…«Ήρθε τελείως ξαφνικά η πρόταση και μου είπαν πως έχουν αλλάξει το τραγούδι μου «Ποια θυσία». To διάβασα λοιπόν και κατάργησα κάποιες λέξεις που δεν μου άρεσαν. Πήγα στο στούντιο και το ηχογράφησα κανονικά. Θέλω να πω πώς το βουρλίζομαι επειδή είμαστε όλοι από χωριό και ξέρουμε, σημαίνει τρελαίνομαι. Αυτό το αναφέρω για κάποιους που δεν το κατάλαβαν»

Όσον αφορά το ξέσπασμα του Κέντρου Ερευνών για θέματα Ισότητας, ζητώντας την απόσυρση της διαφήμισης η ίδια είπε…«Το χτύπα σαν άντρας που ακούγεται στην διαφήμιση δεν σημαίνει ξύλο, όπως κάποιοι το ερμήνευσαν. Στις ελληνικές ταινίες έχουμε δει να χτυπάνε χαστούκια οι άντρες στις γυναίκες και τους πειράζει η διαφήμιση. Και ο Λιάγκας με υποστήριξε λέγοντας πως το λέει και εκείνος στο γιο του για να σκληρύνει. Γιατί δεν κοιτάνε όλα αυτά που γίνονται στον κόσμο και βλέπουν το διαφημιστικό το δικό μου; Γιατί δεν κοιτάνε που έχουν γίνει όλοι δολοφόνοι και ξυπνάνε το πρωί και επειδή τους φταίει το παιδί τους, το βάζουν στο φούρνο και το σκοτώνουν; Θα έλεγα σε αυτή την κυρία (στην Πρόεδρο του Κέντρου Ισότητας) που δεν την ξέρω βασικά πως καλά θα κάνει να ασχοληθεί με άλλα πράγματα πιο σημαντικά. Περίμενα αυτές τις περίεργες αντιδράσεις, έκανα όμως υπομονή. Επειδή σε μία μέρα στο Internet η διαφήμιση έφτασε τα 1.000.000 κλικαρίσματα, αυτό τους πείραξε. Η επιτυχία γενικά ενοχλεί, πονάει και πειράζει. Αυτό μου συνέβη χρόνια τώρα. Το χαίρομαι και το απολαμβάνω που ασχολούνται μαζί μου».

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Το ξέσπασμα της Δημητρίου: «Ξεσφτίλισε» on air την Αποστολία Ζώη για την μεταμφίεσή της στο YFSF

Τα social media κάνουν πάρτυ με τις μιμήσεις της Άντζελας Δημητρίου! Δείτε ποιοι την αντέγραψαν εκπληκτικά

Κατερίνα Καινούργιου: Ο χωρισμός και ο νέος σύντροφος – Τι είπε η ίδια on camera;

 

loading...