Το Youweekly.gr με αίσθημα δημοσιογραφικής δεοντολογίας, έψαξε και βρήκε την Δανάη Επιθυμιάδη, που έγινε όμως «Ευθυμιάδη», για να μάθει τι ακριβώς έγινε με την όλη ιστορία. Η αλήθεια είναι, ότι βρήκαμε το κορίτσι στα γυρίσματα και ήταν πάρα πολύ δύσκολο να μιλήσει ανοιχτά για την υπόθεση. Όμως, ήταν συγχισμένη και στεναχωρημένη.

Δείτε ακόμη: Χαμός στον Alpha με την «Μουρμούρα» – Σκάνδαλο με την Δανάη Επιθυμιάδη – Τι συνέβη;

«Παιδιά, δεν θέλω να μιλήσω για την όλη ιστορία, γιατί το θέμα το χειρίζεται απευθείας ο όμιλος». Το youweekly.gr φυσικά δεν ήθελε να φέρει σε δύσκολη θέση την κοπέλα, γι’αυτό το απίστευτο που της συνέβη, δηλαδή ο δημοσιογράφος που της πήρε την συνέντευξη, να μην γνωρίζει το όνομα της και γι’αυτό τον λόγο την αφήσαμε στην ησυχία της.

«Ρε παιδιά, τι ψάχνετε να βρείτε; Η κοπέλα τρελάθηκε! Είναι η πρώτη της συνέντευξη, μετά την Μουρμούρα, που ξεκίνησε πολύ πετυχημένα, ως δίδυμο με τον Τσιμιτσέλη και της τυχαίνει να διαβάζει όλη η Ελλάδα το όνομά της λάθος! Πήρε το περιοδικό και το έκανε χίλια κομμάτια. Δεν μπορούσε να το πιστέψει όταν το είδε!», μας είπε άνθρωπος του στενού περιβάλλοντός της και κοντινός της φίλος, ηθοποιός!

Ο κακός χαμός γίνεται από χθες το βράδυ στον Alpha και τα διευθυντικά στελέχη έχουν απαιτήσει να πέσουν κεφάλια, για το σκάνδαλο που έχει προκύψει στην τηλεοπτική σειρά «Μην Αρχίζεις την Μουρμούρα» και το όνομα της πρωταγωνίστριας, Δανάης Επιθυμιάδη, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Youweekly.gr. Τι ακριβώς έχει συμβεί όμως;

Από το γραφείο τύπου του Alpha επιλέξανε μία από τις πρώτες συνεντεύξεις του νέου κοριτσιού της «Μουρμούρας», να δοθεί σε ένα από τα περιοδικά ποικίλης ύλης, που κυκλοφορούν κάθε εβδομάδα. Στο περιοδικό «Οκ!» λοιπόν, όπου δόθηκε η συνέντευξη, αλλάξανε το όνομα της κοπέλας και από «Δανάη Επιθυμιάδη», ξαφνικά βαφτίστηκε «Δανάη Ευθυμιάδη» – Και στο εξώφυλλο αλλά και μέσα στην συνέντευξη.

Από εκείνη την στιγμή που οι υπεύθυνοι, πήραν το περιοδικό στα χέρια τους, έχουν αστράψει και έχουν βροντήξει! Απαιτούν εδώ και τώρα το….διαβάστε την συνέχεια του άρθρου εδώ.

Δείτε ακόμη: «Κλείνουν τον Alpha επειδή δεν έριξε τον ΣΥΡΙΖΑ» – Απίστευτη βόμβα του Βερύκιου – Tι στοιχεία έδωσε;

loading...