Απίστευτος σάλος και άγριες επιθέσεις τόσο κατά της Μίνας Αρναούτη, όσο και εναντίον της Φρόσως Κυριάκου μετά την δημοσιοποίηση των φωτογραφιών που τις εμφανίζουν παρούσες στο τραπέζι όπου έπαιζε χαρτιά ο αδικοχαμένος τραγουδιστής, οι οποίες πλέον ανατρέπουν την κατάθεση της πρώτης

Κατόπιν των άγριων επιθέσεων και απειλών που δέχονται οι δύο κοπέλες, χθες το μεσημέρι της Τρίτης, 17 Μαΐου κατά την διάρκεια της εκπομπής της Ζήνας Κουτσελίνη έγινε αναφορά στις τελευταίες εξελίξεις και ο, τι έχει συμβεί μετά την δημοσιοποίηση των επίμαχων φωτογραφιών, όπου παρουσιάζονται οι τελευταίες στιγμές του τραγουδιστή, λίγο προτού μπει στο τζιπ και το μοιραίο ατύχημα που του κόστισε τη ζωή.

Η εκπομπή κατάφερε να επικοινωνήσει με το δικηγόρο της Μίνας Αρναούτη, ο οποίος ωστόσο δεν προέβη σε κάποια συγκεκριμένη δήλωση, διατηρώντας μια στάση αναμονής και αναφέροντας ότι επί του παρόντος τουλάχιστον, δεν θέλει να προβεί σε οποιαδήποτε τοποθέτηση ή δηλώσεις της οικογενείας επί των συγκεκριμένων φωτογραφιών.

Σε κάθε περίπτωση όμως, γεννώνται και συνεχίζουν να αιωρούνται πολλά ερωτηματικά, καθότι από την μαρτυρική κατάθεση των κοριτσιών προκύπτουν ζητήματα που αφορούν στην παροχή υπέρογκων ποσών ως αποζημιώσεις, όπου εμπλέκονται και οι ασφαλιστικές εταιρείες, σε μια υπόθεση που δεν λέει να κλείσει και έχει ήδη γνωρίσει πολλαπλές ανατροπές και αλλαγές δικηγόρων, εκπροσώπων των οικογενειών.

Την ίδια στιγμή, φίλοι και θαυμαστές του Παντελή Παντελίδη έχουν μπει στα social media της Μίνας Αρναούτη, κατακλύζοντας τα προφίλ της με υβριστικά σχόλια και κατηγορίες…. Διαβάστε την συνέχεια ΕΔΩ.

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΗ:

Βόμβα από τον αδερφό του Παντελίδη για Αρναούτη – Κυριάκου – Το δημόσιο βρίσιμο και ο δικηγόρος!

Γιατί Κυριάκου και Αρναούτη είπαν ψέματα στις καταθέσεις τους, ότι ήταν σε άλλο δωμάτιο όταν ο Παντελίδης χαρτόπαιζε και έπινε; Η απάντηση των δικηγόρων…

loading...