Είναι ίσως από τις λίγες γυναίκες, αν όχι η μοναδική που με ευκολία δηλώνει πως δέχεται από τον άντρα να την απατήσει, αρκεί να μην πάρει τηλέφωνο. Δε θεωρεί την απιστία της μιας βραδιά λάθος αλλά… κάτι στιγμιαίο.
Ο λόγος για την Πετρούλα Κωστίδου – που γνωρίσαμε από το ιδιαίτερο δελτίο καιρού στο Star και καθημερινά ενημέρωνε όλα τα «μωράκια» για την άνοδο της θερμοκρασίας κάνοντας… στριπτίζ.  Κι ενώ είχε χαθεί και τη βλέπαμε κατά καιρούς σε διαφημίσεις γνωστής αλυσίδας ηλεκτρονικών ειδών, τελευταία επανέρχεται στο προσκήνιο με δηλώσεις της που κάνουν αίσθηση.
Σε πρόσφατη συνέντευξη στην εκπομπή «La Biri Biri» αποκάλυψε πως αν ο σύντροφός της κάνει ένα one night stand, δεν πρόκειται να χαλάσει τη σχέση της!

«Έχω εφτά χρόνια σχέση και είμαι μονογαμική. Σε περίπτωση που ο σύντροφός μου κάνει ένα one night stand, αν τύχει να πιει λίγο παραπάνω και είναι μια ωραία γυναίκα, αν γίνει ένα one night stand και τελειώσει εκεί και δεν πάρει το τηλέφωνό της, δεν θα χαλάσω εγώ τη σχέση μου για κάτι τέτοιο, δεν υπάρχει λόγος να τη χαλάσω. Δεν είναι λάθος, είναι κάτι στιγμιαίο. Αν είναι να το κάνει, τουλάχιστον να το απολαύσει. Δεν θα πετάξω τη σκούφια μου μόλις το μάθω, δεν θα κάνω πάρτι μόλις το μάθω, αλλά δεν θα χαλάσω τη σχέση μου γι’ αυτό», είπε μεταξύ άλλων η Πετρούλα.

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Αποκλειστικό! Χωριστές διακοπές για Λιάγκα – Σκορδά! Γιατί είπε ψέματα ο Γιώργος;

Απίστευτο! Έβρισαν την Μενεγάκη στην εκπομπή της Καινούργιου και δεν ήξεραν ότι ήταν ανοιχτά τα μικρόφωνα!

Αποκάλυψη! Μαυρίδης – Τανιμανίδης: Όλη η αλήθεια για την κόντρα τους! Αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που τσακώθηκαν!

loading...