Η είδηση της δολοφονικής επίθεσης στον Πάνο Καλλίτση ήταν το θέμα της ημέρας και δεν πέρασε ασχολίαστο από την εκπομπή «ANNITAgr». Το γεγονός ωστόσο, έγινε αφορμή η Αννίτα Πάνια να αναφερθεί στην περιβόητη έξοδο της σε νυχτερινό μαγαζί την περασμένη εβδομάδα και αν και ουδέν σχόλιο έκανε για τα δημοσιεύματα των ημερών, επανέλαβε ωστόσο πως το βράδυ εκείνο βγήκε όλη η παρέα του Parole. Έμμεση απάντηση;

Δείτε ακόμη: H Αννίτα Πάνια έχασε την ψυχραιμία της on air – Ποια απαίτησε να διώξουν από το πλατό; Απίστευτο περιστατικό…

«Το γεγονός ότι κυκλοφορούν ανάμεσα μας πιστόλια τα οποία βγαίνουν είναι τρελό. Έχω να σας πω εγώ. Θα σας πω εγώ μετά τα διαφημιστικό διάλειμμα… ένα βράδυ βγήκαμε που πήγαμε μετά το Parole όλοι, θα σας πω τι έπαθε άνθρωπος μας την επόμενη μέρα.

Υπάρχουν και ευτράπελα ψιλοεγκληματάκια. Βγήκαμε την προηγούμενη εβδομάδα μετά το Parole, όλη η Parolαρία και αγαπημένοι φίλοι «εξωσχολικοί» και πήγαμε σε ένα νυχτερινό κέντρο, από αυτά που πολύ αγαπώ γιατί είναι τα πολύ originale, είχε ένα χαϊλίκι, μια βραδιά ροκ περάσαμε ωραία. Στην παρέα ήταν και ο φίλος μου, o…»

Δείτε τι αποκάλυψε στο βίντεο:

Δείτε ακόμη: Η αποκάλυψη του Βερύκιου για τον χωρισμό Πάνια – Καρβέλα – Έδωσε on air φωτογραφία που είναι η Αννίτα με άλλον συνοδό!

Δείτε ακόμη: Αυτός είναι ο νέος σύντροφος της Αννίτας Πάνια; Οι φωτογραφίες που φουντώνουν τις φήμες!

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ