Η πλαστική επέμβαση είναι συνυφασμένη με το όνομά του. O πλαστικός χειρουργός των celebrities, Ανδρέας Φουστάνος, φωτογραφίζεται για το Youweekly.gr και διαψεύδει για πρώτη φορά τους ισχυρισμούς ότι δεν χειρουργεί ο ίδιος αλλά οι συνεργάτες του. Η εγχώρια showbiz αφήνεται ολοκληρωτικά στα χέρια του. Το ίδιο και ο απλός κόσμος που περιμένει σε λίστα αναμονής για ένα ραντεβού μαζί του. Μόλις έφτασα στο γραφείο του, μου πρόσφερε ζεστό καφέ και ξεκίνησε να μου απαντάει χωρίς φόβο σε ό,τι τον ρωτούσα.

Πώς αποφασίσατε να γίνετε γιατρός;

Η ιστορία της οικογένειάς μας αρχίζει από πολύ παλιά. Ο πρώτος γιατρός Φουστάνος είναι από το 1870. Ο πατέρας μου ήταν μηχανικός και ήθελε να ακολουθήσω και εγώ το επάγγελμα αυτό, αλλά του ξέφυγα γιατί δεν μου άρεσαν τα γιαπιά. Με εντυπωσίαζε η δουλειά του γιατρού.

Πολλές γυναίκες έχουν δηλώσει ότι τις έχετε σώσει μετά από αποτυχημένες πλαστικές.

Δεν μου αρέσει να υπερβάλλω. Νομίζω ότι έχω κάνει πολύ καλά τη δουλειά μου και προσπάθησα να βελτιώσω ό,τι βελτιωνόταν. Ο κάθε ασθενής, όταν τον κάνεις καλά, βλέπει εντελώς διαφορετικά τα πράγματα.

Τι ζητάνε περισσότερο οι γυναίκες όταν έρχονται σε εσάς;

Δεν ζητάνε παράλογα πράγματα. Εγώ ασχολούμαι με τη χειρουργική. Η πλαστική σήμερα ασχολείται με οτιδήποτε έχει να κάνει με την ομορφιά. Δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Η πλαστική είναι μια χειρουργική η οποία επανορθώνει, είτε γιατί κάποιος γεννήθηκε με κάποια ιδιομορφία είτε γιατί την απέκτησε είτε γιατί του την έφερε το γήρας. Όλα τα άλλα που μπήκαν μέσα –ενέσιμα, κρέμες, ιστορίες– δεν είναι πλαστική.

Πολλοί πολέμιοί σας υποστηρίζουν ότι δεν χειρουργείτε εσείς λόγω ενός προβλήματος υγείας. Τι τους απαντάτε;

Εγώ χειρουργώ. Όλα αυτά που ακούγονται δεν στέκουν. Κάνω αυτή τη δουλειά 30 χρόνια, είναι λογικό να υπάρχει ανταγωνισμός και να ζηλεύουν όταν είμαι πρώτος.

Διαβάστε ολόκληρη την συνέντευξη στο περιοδικό YOU που κυκλοφορεί μόνο με 1,5€

Διαβάστε ακόμη στο Youweekly.gr:

Πέταξε την βέρα και πήγε παραπέρα! Η νέα σύντροφος του Γιώργου Λιάγκα – Η μελαχρινή που μπαινοβγαίνει το σπίτι του…

Ξέσκισαν την Μαρία Ηλιάκη για την απαράδεκτη συμπεριφορά της στον ΣΚΑΙ: «Την ψώνισε….»

Φαίη Σκορδά: Το ξαφνικό τηλεφώνημα στον αέρα της εκπομπής και η συγγνώμη της παρουσιάστριας! – Τι συνέβη;

loading...
ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ